Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mám dělat když se moc potím?

Od: marks17 odpovědí: 13 změna:

jsem kluk a bylo mi 17 let a mám takový problém že se moc potím a pak to je vidět a podle kámoše prý taky hodně znát. Když nosím trika tak v podpaží mám pak pořád takové ty propocené kruhy proto taky nosím raději tílka. Problém je že když si dám dezodorant pak mám v podpaží pořád slepené chlupy a vypadá to divně. Ať už je raději zima... Zkoušel jsem taky spray Axe a Nivea ale ten moc dlouho nepomáhá. Nevíte mi nějak pomoct? Díky (když tak promiňte nevím kam tuhle otázku zaradit :)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

1x

Přečti si tuto diskuzi, je tam spousta rad, která by ti mohla pomoct:

poradte.cz/...

doplněno 09.09.12 19:22:

A jinak základní věc: nepoužívej DEODORANT ale ANTIPERSPIRANT. Doporučuji i to holení, obzvlášť do tílek. Ale jak říkám, pročti tu diskuzi, hodně věcí ti tam může pomoci.

marks17
hodnocení

díky. Přečetl jsem to jenom to není úplně můj případ protože já se sprchuji každý den a někdy třeba i 2x a taky si měním trika. Myslím že je to asi všechno bavlna a taky normálne piju minerálky a jenom někdy kolu. Nějaký zdravotní problém taky nemám. Jenom možná hubenej zrovna nejsem ale na tom stejně moc nesejde... Zkoušel jsem taky antiperspirant Germier nebo tak nějak a taky nějak moc nepomohl. S tim holením nevím.. to jsem ještě nezkoušel. Pokud nosím tílka tak si toho holky všímají nebo kvůli čemu?

askmenow*

To je taky složitá otázka, každý má jiný názor... zase můžeš mrknout na hromadu názorů v diskuzi, která o holení už proběhla: poradte.cz/...

hodnocení

0x

Tak ty chlupy ohol , v dnesni dobe se podpazi a intimni mista holi bezne. Dost to pomuze od potu a smradu

au1
hodnocení

0x

přesně tak, voholit, a zkus Rexonu pro muže, mně se dost osvědčila :)

itan71*
hodnocení

0x

Chceš být IN tak se hol používej deodoranty a holky to taky ocení že nejsi cítit

hodnocení

0x

aco pane VAše váha či nadváha? nic o tom nepíšete, nejedná se z mé strany o pokus o urážku, ale je potřeba znát více okolností. Takže nemusíte přesně psát co ajak, ale zkuste nastínit, jestli není příčina právě v tomto směru!. Dík.

marks17
hodnocení

já jsem jenom kluk ne pán :D hubenej asi moc nebudu no... (cca +- 1,75/80) s kamarádama někdy chodím hrát fotbal nebo taky na kolo a tak... nevím no..

hop®

Hele, pane kluku Marku ;)

Hubenej nejsi ale tlustej taky nééé.

Někdo se potí víc, někdo míň, holt jsi asi s tím horším údělem, myslím, že nějaké vyholování moc nepomůže, prostě hygiena a častěji se sprchovat,,,

doplněno 10.09.12 00:59:

Možná bych pořemýšlel o nějaké přírodní "léčbě", homepatika a tak...

marks17
hodnocení

pardon, jsem se kapánek sekl :D ... 1,75cm a 85 kg.. nevím jestli nějaká ta léčba nebo tak.. to asi moc ne.. sorry jenom musím teď kvůli škole honem spát :)

hop®

Tak pa a dobrou, a dořešíme... :)

buss
hodnocení

0x

Já bych raději pokud je to skutečně nadměrné zašel za doktorem lékařem, kdo ví, čím to je.

marks17
hodnocení

Zdravím jenom se chci zeptat a připomenout jestli nemá někdo nápad jak mi pomoct :) Přečetl jsem si tu předešlou diskuzi ale nevím jestli je to taky můj případ. Možná jenom s tou váhou. I když se tedy sprchuji častěji stejně se pak potím moc a taky to stejně smrdí .. S tim holením je to tedy dobrý nápad? Díky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]