Nejste přihlášen/a.
Dobry den, nevim kde jinde bych se mohl zeptat, tak zkusim tady Mozna je to blbost tak predem prominte.Je mi 18 let a jiz nekolik mesicu pozoruji rust noveho ochlupeni na brise na hrudi a nekolik malo chlupu taky na zadech (na ramenou a kolem lopatek). Na brichu uz nemam takovou carku ale vsude kolem pupiku cerne chlupy a stejne tak kolem prsou a na hrudi. Jako kdyby se ty chlupy na brichu a hrudi postupne spojovaly.
Na cele hrudi mam takove jako kdyby rozsirene pory s takovymi malymi hnedymi teckami (nevim moc jak to opsat). Neni to akne a myslim ze taky to nejsou ucpane pory. Z nekterych takovych poru vyrustaji cerne chlupy z nekterych zatim jenom takove patrnejsi jemne chlopuky. Muze to znamenat ze vsude kde jsou takove jako kdyby rozsirene pory budou jednou vyrustat silne cerne chlupy? (myslim jestli je to predzvest husteho ochlupeni tam kde takove pory jsou). Stejne rozsirene pory mam taky na zadech a z nekterych taky vyrustaji cerne chlupy (max do 15-20).
Muj tata ma chlupy v podstate vsude jenom ne tak cerne a patrne jak ty moje. Muze to znamenat ze v blizke dobe budu mit stejne tolik chlupu nebo i vic? Budu mit chlupy vsude na tech mistech kde jsou ty rozsirene pory? Da se s tim neco delat? Mockrat dekuji za pomoc. Jakub
Neumím si úplně představit ty póry, které popisuješ, ale tak jako tak počítej s tím, že ti ochlupení rozhodně ještě přibude. Když jsem byla ve tvém věku a chodila jsem nějakou dobu se stejně starým klukem, za asi rok měl snad 5x tolik chlupů, než na zaátku. Tím nechci říct, že jich budeš taky mít 5x tolik, ale prostě teď budou přibývat.
Nemůžeš s tím nic dělat v tom smyslu, že bys zastavil jejich růst. Jejich počet máš předem daný.
Samozřejmě do budoucna můžeš některé/všechny části holit nebo depilovt, někteří muží si nechávají odstraňovat chlupy z hrudi, břicha i zad. Také existuje odstranění laserem, které je dlouhodobější, ale také dražší.
doplněno 16.06.12 16:19:Podle fotky bych skro i řekla, že tam všude chloupky porostou, ale je to jen můj odhad. Nemáte tam už teď takové kraťounké prakticky průhledné a jemné? Někdy ani nemusí růst nové, jen začnou tmavnout a stávat se silnějšími.
dekuji vam za radu. prominte ze obtezuji zkusil sem to jenom nafotit aby jste mela predstavu jak ty pory doopravdy vypadaji:
imageshack.us/... po zvetseni by to melo byt videt. nejsem si jist jestli vsechny tyhle pory mohou tedy znamenat ze jednou budou odsud vyrustat chlupy. stejne pory mam taky na zadech a z nekterych taky vyrustaji takove chlupy jak na obrazku. jeste jednou dekuji
Ted vsude u tech poru jsou jenom takove male (mozna tak 3-5mm) jemne a temer pruhledne (nektere jsou i trochu tmavejsi a delsi) chloupky. Myslite tedy ze tyhle chloupky budou jednou tuzsi tmavsi a delsi? A je mozny ze ze vsech takovych poru budou jednou vyrustat normalni cerny chlupy? Ptam se protoze mam takovych poru docela hodne taky na zadech a ramenou. Jenom bych chtel vedet na co se mam pripravit Ste moc hodna za odpovedi diki
Dobrý den. Když tatínek je obdařen hustým porostem na těle, pravděpodobně budete také obdařen i když to nemusí být. Máte možnost, nesledovat se, nechat tělo ať dělá, co umí. Osmnáct let, ještě budete růst a vyvíjet se. Tak jak se hodně mužů holí a zbavuje ochlupení, druhá půlka mužů má porost na svém těle, pro okrasu. To už bude na vás, co pro vás bude lepší. Dejte tomu čas. Jen můj názor.
Něco takového se tu už řešilo, viz poradte.cz/...
A pro zajímavost, narazil jsem na stránky, které s tím (volně) sovisí:
nee ze bych sel problemu naproti jenom mne moc zajimalo jestli je mozny ze budu mit vsude na tele chlupy kde jsou ty zvlastni pory ze kterych vyrustaji zatim jenom takove male jemne cerne nebo prusvitne chlupy (z nekterych rostou jiz taky dlouhe cerne chlupy). Tech poru je docela hodne tak proto
Pred cca pul rokem jsem mel chlupy jenom kolem pupiku a ted mam taky na hrudi a kolem bradavek a nekolik malo taky na zadech.. to tedy muze znamenat ze nekdy v blizke dobe budu mit i chlupatejsi zada?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.