Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chlupy na tele

Od: pepo* odpovědí: 56 změna:

Dobry den,chci se zeptat je mi 23 let a uz půl roku pozoruji jak mi na celem tele vyrustaji cerne chlupy.Nejvic chlupu mam na rukou a potrebuji se jich nejak zbavit na stalo:( Prosim poradte existuji nejake prasky a nebo existuje nejaky levnejsi zpusob nez je laser na trvale odstraneni chlupu.

Diky za rady a pomoc pri reseni meho problemu.

56 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tesyk*
hodnocení

4x

Buď rád, že budeš mít mužnou, chlupatou hruď. Nebo se chceš stát nějakým vyholeným buzerantem s náušnicí a trvalou?

pepo*
hodnocení

Ne buzerant nechci byt ale prijde mi ze chlupy rostou a ze se nechteji zastavit a to me nejvic rozciluje :( chlupy mi nevadi ale nechci jich mit tolik a potreboval bych stim neeco udelat ale nevim kam se obratit :(

Takovej názor.. smutný... většinou od lidí dříve narozených...

A co se dotazu týče tak ještě levnější než epilace je pinzetka a pěkně po jednom škubat ven...

doplněno 15.11.11 15:41:

Mě ten názor nijak nehryže... jediné co bylo zábavné, je sledování takových lidí když se jejich děti "takto přeply.."

Ale sám jsem vůči indoevropanům rasista a po dvou akcích nevydání obsahu peněženky ještě větší tak to beru.. každý něco..:)

martinaa*

Kamarad vypada jako medvide, ten by uskubal k smrti a stejne by to okoli nepoznalo:D:D

tesyk*

Ten názor mám již od puberty a omlouvám se jestli jsem Vás roztesknil, to jsem, božíčku, určitě nechtěl...ach jo, to jsem to zas pokakal.

hodnocení

1x

Obávám se,že máte větší podíl mužských hormonů,tj.testosteronů,než těch ženských,estrogenů.ve vašem případě by vám měla pomoci hormonální antikoncepce,kterou vám předepíše gynekolog.;)

doplněno 14.11.11 13:19:

To jsem tomu dala,nejste náhodou muž?:D

pepo*
hodnocení

Ano jsem muz :) ale dekuji nevim co stim mam delat potrebuji pomoct kam stim zajit a kde by mi mohli pomoct,moje financni situace mi nedovoli laser :(

hodnocení

1x

Proč Vám chlipy vadí? Já vypadám takhle a neřeším to. Ani žádné mé přítelkyni to nikdy nevadilo;).

Chlupy na tele

eulalie*
hodnocení

1x

Promiňte, jste muže nebo jen nějaká jeho napodobenina? Mužům totiž občas ty černé chlupiska rostou, kde se dá. No a co? A vy jen kvůli tomu, že to žádá současný módní diktát, se pídíte po práškách, po kterých byste se těch chlupů zbavil. Na to se opravdu vyprdněte. Víte kolik chlupatých mužů žije spokojeně i s těmi chlupy?

dery*
hodnocení

1x

Proc chcete byt holatko? Holi chlapi nejsou sexy *bzum*

doplněno 16.11.11 10:25:

Jen doplnim, ze nejsem starsi rocnik, je mi 29 a takovi chlapi se mi libili vzdycky :)

Přesně, mně se chlupatí chlapi také líbí. Klidně mohou mít i husté černé chlupy. Můj názor nijak nesouvisí s dřívějším narozením (jak tu někdo psal), je mi 23.

Tak to bych se Vám líbil;). Akorát, že mně je 2,5 x tolik:(.

Mně se velice líbí chlupatí muži, i když život mi přihrál samá holátka. Ale jak pozoruji svého manžela, po téměř 30 letech, co ho znám, mu začíná zarůstat hrudník. Konečně.

martinaa*
hodnocení

0x

Bohuzel Vas zklamu, zadne takove prasky zatim nevymysleli:( Trvaly je pouze laser, ale muzete chodit na pravidelne depilace do salonu. Po kazde depilaci budou chlupy dorustat jemnejsi a tenci, samozrejme pokud budete chodit pravidelne:) Jednou za tri mesice to nema efekt:)

Doma muzete vyzkouset epilacni krem Opilca ci Weet, ktery chlupy u pokozky "rozezere" a pak je lehce seskrabnete. Nevyhoda ovsem je, ze chlupy budou dorustat ve stale stejne sile, protoze nebude nijak naruseny korinek...

pepo*
hodnocení

Takze mi asi nikdo nepomuze :( takze nic nepomaha a po te depilaci by se zacas mohli chlupy zeslabit natolik ze pak tam nemusim mit zadne?

martinaa*

Nikdy to nebude uplne hladke... ale chlupy se mohou ztencit s zeslabit na minimum.

pepo*
hodnocení

Tak to je super :) to by bylo mozna fajn toto zkusit :P musim neco vyzkouset nechci,nechci mit tech chlupu moc jen tak akorat!

martinaa*

Ovsem pocitejte s jistymi vydaji a take delsi dobou, nebude to hned:) A prvne se samozrejme poradte v nejakem salonu... je-li to ve Vasem pripade vubec realne.

pepo*
hodnocení

Ano tak s vydaji pocitam ale zase to neni tak drahe :) a je mi jasne ze to nebude hned!jo poradim se s nekym,procpak by to nemelo byt realne!

martinaa*

U nekterych osob je ochlupeni moc huste, u jinych se vyskytne alergie na depilacni pripravky. Ale to predbiham, nerozcilujte se:)

pepo*
hodnocení

Nerozciluji se,jenom jsem myslel ze moje sance jsou zase mensi :( potrebuji pomoct a hodne napadu:) ja se chci zbavit chlupu navzdy!Nechci se holit!

martinaa*

Navzdy pouze laser. Bohuzel.

pepo*
hodnocení

Myslel jsem si to ale ten je moc drahej :( treba 20000 kč za depilaci laserem za obe ruce je moc

20 tis?

To je nějak moc ja někde vyděl od zápěstí ku loktu cca 1200-1500 czk.. i když to byl možná nějak slevomat..

slevomat.cz tam bych se po těch depilacích podíval.. jsou tam často levne věci..

Dokonce i ryby co přenáší HIV jsou tam za levno..

lui*
hodnocení

0x

Naučte se s tím žít. Na chlupech na těle nestojí život. Vítejte mezi chlupatci.

lui*
hodnocení

0x

Tady se podívejte co Vás čeká.

polinek*
hodnocení

0x

Chlap má být chlupatý ,je to mužný rys! Nějaký oholený chlap,,tak to bych ho nechtěla brrr.Chlupatý je sexy!

jita*
hodnocení

0x

chlupatý mužský je sexy.Chlupy bych neřešila..

pepo*
hodnocení

Bohuzel ja to resim,ale ja nechci byt holatko,ale nektere chlupy mi vadi na to kolik mi je :(

Tak na rukou se dají chlupy vytrhat třeba depilačními páskami s voskem (já používám -na nohy- celkem levné voskové pásky z Rossmanu), ale je potřeba to po pár týdnech zopakovat. A v mezičase se smířit s tím, že budeš mít ruce bezchlupé jako žena.

pepo*
hodnocení

Dobry den,dekuji za radu a myslite si ze bych se mohl dockat toho ze bych je mohl mit hladke :) a chci se zeptat neposlala by jste mi odkaz na ty pasky dekuji za radu

wizaz.pl/...

takto to vypadá - dejte pozor, ať je tam napsané Körper - tzn. na tělo, tedy ne na oblast bikin nebo na obličej. Na krabičce je podrobný jednoduchý návod. No, pokud zopakujete proceduru vždy po tom, co Vám chlupy dorostou, a nenajde se rozumná žena, která by Vás zarazila, myslím, že po čase byste se mohl většiny porostu na rukou zbavit *plac*taková škoda...

pepo*
hodnocení

Dekuji,za vasi snahu mi pomoct,procpak pisete takova skoda :(

Mně se prostě na mužích chlupy líbí. Patří to k nim.

pepo*
hodnocení

BOhuzel,me se takove chlupy nelibi :( potrebuji se jich zbavit a to nadobro :) smula

fran

Jsou sexy do té doby, než poznáte úchvatného lysého blonďáka s malýma nohama a rukama porodníka (nebo zloděje). Proč se hnát za obry a ochlupatci? To je blbost, za pár (miliónů) tady budou lidští brontosauři, tak šerední...ta spotřeba všeho...*vtip*

fran
hodnocení

0x

Kosmetika Sally Hansen - odbarvování chloupků v obličeji. Krabička za cca 300 Kč, nic nebolí, chloupky zbělají. Nebo normální přípravky na odbarvení vlasů, světlé barvy Schwvarzkopf, dá se chytit pleťová barva a také trochu chloupky zeslábnou...na chvíli.

pepo*

Fajn je vsechno,ale dnes jsem byl na dermatologii a za jedno osetreni laserem chtej 5000 kc a pak 4000 kc za kazde dalsi :( nevim kde na to vzit finance achjo proc zrovna ja :)

martinaa*

Zkuste to brat tak, ze kazdy mame neco:) Ja mam treba kozni vadu vitiligo, ktera se projevuje ztratou pigmentu a vytvari na kuzi bile fleky. Zatim je nemam v obliceji, ale to jednou prijde:) A to nijak neschovam... zadnym oblecenim, zadnymi kremy. Lecba zatim neexistuje a kremy a UV lampy jsou dost drahe.

Nekdo je chlupaty, jiny flekaty, dalsi ma lupenku. A ani jeden nebude spokojeny:)

pepo*
hodnocení

Jo diky vsem za radu:) ale mam takovy pocit ze vsechny svetle chloupky zacinaji tmavnout a to teda nechci ...proc ja :(

Můžete vyzkoušet depilaci cukrovou pastou. Je to poměrně nová metoda odstraňovaní nepříjemného ochlupení. Její hlavní předností je dlouhodobost odstranění a jemný přístup k pokožce.Chloupky jsou odstraněny i s kořínky, takže hladká pokožka vydrží týdny a navíc cukrová pasta je vyrobena čistě s přírodních surovin. Při použití pasty tedy nehrozí zanícení kůže působením chemikálií. Při použití této metody se rovnou odstraňují i odumřelé buňky na pokožce, takže se omezí bolestivé zarůstání chloupků. Chloupky které Vám po této metodě dorůstají jsou mnohem jemnější a je jich méně.
doplněno 30.11.11 12:46:

Více info se dá najít na internetu.

pepo*
hodnocení

Dekuji za odpoved,cukrovou pastu o te jsem uz taky slysel,ale chtel bych se zeptat da se nekde koupit a provadet depilaci doma,a nebo je lepsi navstivit nejaky kosmeticky salon :)

Dá se koupit např.zde www.krasa.cz/bioe/.... Jinak stačí zadat "cukrová pasta"a vyjede Vám více možností, kde koupit. Pasta se dá udělat i doma, ale chce to cvik. Záleží na Vašich financích, zda napoprvé navštívit kosmeťák, či to rovnou vyzkoušet doma. Ta pasta vyjde cca mezi 400, - 800,- Kč, ošetření v salonu netuším.

pepo*
hodnocení

Dobry vecer,mam jeste dotaz ktery tyka intimnich partiich,zpozoroval jsem ze mi rostou svetle chloupky az na spicku meho prirozeni,chci se jen zeptat zda jsem nejaky ojedinely pripad,a nebo je to nejaka hormonalni porucha :(

Pokud vím, není to nic ojedinělého.

pepo*
hodnocení

Dobry den,dekuji moc za odpoved ale co stim ma clovek delat,ma stim nekdo zkusenosti a poradimi nekdo co stim asi ne :(

lui*

No zkuste dojít ke svému lékaři. Existuje hormonální porucha, která spustí neboc nazanou Hirsutismus. Zkuste se nechat poslat na hormonální vyšetření. Ale nevím, jestli to není nemoc jen u ženskejch. U chlapů se to asi bere normálně. Nicméně za zeptání nic nedáte. Vlastně jo, 30kč poplatek, Hi.

doplněno 12.12.11 08:42:

Koukám že jsem pěkně rozespalej. Tak oprava: ...spustí nemoc nazvanou H...

dzordz*

No tedá, ta cukrová pasta .. sem našel praktickou ukázku,

Vypadá to zajímavě a skoro i lákavě *smich*

pepo*
hodnocení

SUPER ODPOVED! neco stim udelam,mam tech cernych chlupu par na tele ale cele telo mi pokryva ta druha varianta chlupu a to jsou ty bile chloupky jemne a ty mam snad vsude jsem jako broskev,a hlavne mam strach je mi 23 let a mam strach z toho ze mi zcernaji a ze je to nejaka hormonalni porucha :(

dzordz*

Žádná porucha to snad není, někdo je chlupatej, někdo není, někomu to vadí a někomu ne, některý se to líbí a některý ne .. prostě zařiďte se, jak chcete, je to jen individuální volba, neexistuje žádné špatné rozhodnutí.

pepo*
hodnocení

to je prave to co nevim jak se rozhodnout :( bohuzel

Nejlepší rozhodnutí by bylo - přestat to řešit. Netrápit se věcma, které nezměníte nebo změníte jen za trvalého vypětí sil a jenom dočasně... asi jako já svoji celulitidu :) Zkuste si dát oddech, rozhodněte se, že se k řešení chlupů vrátíte třeba za 3 roky. Věřím pevně, že do té doby budete mít úplně jné starosti i radosti a uvidíte, že na chlupech to nezávisí. Chlupy budou, bez ohledu na to, kolik do jejich odstranění vrazíte peněz a investujete námahy. Tak proč se tím trápit?

Klidnou mysl Vám přeji, to je důležité. Ne nějaké chlupy.

pepo*
hodnocení

Diky moc,ale nevim treba me to prejde ale zatim ne bohuzel dekuji moc za radu a doufam ze se ji budu ridit

pepo*
hodnocení

Je to vsechno fajn ty rady,ale kdyz se podivam do zrcadla a vidim bile chloupky od oci az k nosu na tvari,a kdyz si oholim tvare a vidim tam prouzek a pripadam si jako nejaky trotl tak je mi to dost neprijemne,nevim co stim delat prijde mi to jako nejaka porucha a nebo nevim :(

pepo*
hodnocení

Dobry den,mam od oka k nosu takove bile chloupky,a nevim co snima delat.Poradte mi prosim nevim kam stim jit,zda je to hormonalni porucha a nebo je to normalni :( dekuji za rady

askmenow*
hodnocení

0x

Pokud byste vážně stál o laser, který je normálně drahý, sledujte různé slevové servery typu slevomat, nebo na skrznaskrz.cz je tuším souhrn všech slevových serverů - když do nich občas nakouknu, laserové procedury se tam někdy vyskytují za zlomek ceny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]