Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dnes u nás byla kadeřnice, zastřihnout mi konečky vlasů. Měla jsem vlasy přesně pod prsa, a teď je mám nad prsama. Celej zbytek dne jsem kvůli tomu probrečela, protože mi vlasy rostly strašně dlouho, ale mamka řiká, že mi teď budou růst ještě rychleji když je mám takhle hodně ostříhané. Je to pravda?
Rika se, ze cim vice vlasy prostrihavate, tim vice rostou. Uplne to neni pravda, zalezi na veku, zdravi, rocnim obdobi a kvalite vlasu. Pokud jsou konecky odborne zatrizene a osetrene, dorostou rychleji, nez kdybyste s nimi nic nedelala.
Vite, co by mnohe daly za huste vlasy sahajici k prsum? Treba ja...:D
Měla jsi říct kadeřnici o kolik chceš vlasy zkrátit.Pokud by to byla dobrá kadeřnice, ukázala by ti o kolik je budeš mít kratší.
Má sestřenka má kadeřnictví a já ji tam ráda chodím koukat pod ruce.Vždy se ptá několikrát svých zákaznic,zda jsou si jisté co chtějí,ukáže jim barvy, popřípadě jak budou vlasy vypadat,jak budou dlouhé a pod.
Někdy 1cm opravdu k ozdravení konečků nestačí.
Příště se třikrát zeptej abys pak nemusela plakat.A neboj vlasy dorostou.
No jo, taky jsem kvůli tomu byla zoufalá, když jsem přišla na konečky a odcházela s o 3 cm kratšími vlasy. A tak se to opakovalo, pokaždé mi ustřihli to, co mi dorostlo. Až jsem se naštvala a řekla si, že to chci pouze o 1 cm zastřihnout.Chodím každých 6 týdnů a vlasy mi rostou rychleji, než když jsem rok nikde nebyla a vlasy měla na koncích zničené.
,jsem kadeřnice,,,,,,,ale pokud někdo přijde a chce pouze konečky tak maximálně 1cm ,,,ten roztřepený konec má cca 2mm,,měla jsi jí to říct. Dneska jsou ty kadeřnicr samý kurz a nic to neví. Já se učila 3roky jsem i pánská i umím udělat paruku a příčes. Já ty rychlokvyšky neuznávám. My se učily vše,,od nemoci kůže a vše co je s vlasy spojené.
Akorát jsou již jiné preparáty. Ale růst vlasů se tím nezměnil
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.