Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mám dělat, aby mi rychleji rostly vlasy?

Od: tojejedno* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, mám krátké vlasy a chtěla bych si je nechat dorůst.Jenže mi rostou strašně pomalu.Neznáte nějaký způsob, aby rostly rychleji?Díky za odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

drap*
hodnocení

3x

Žádný takový postup neni. I všechny přípravky které to zaručují jsou jen podpůrné. Nastrkáte do nich spoustun peněz a výsledek je stejný, jako když tomu necháte přirozenou cestu. Nedá se nic dělat, musíte čekat.

hodnocení

0x

Než narostou, dá se to řešit různými příčesky.;)

danusska
hodnocení

0x

Určitě pomáhá Alpicort, je to vodička, kterou v masíruješ do vlasů. Vlasy budou hustější a porostou rychleji. Mám s ním vlastní zkušenost. Jediné je, že se prodává pouze na předpis obv. lékaře.

hodnocení

0x

Vlasy jsou ukazatelem celkoveho zdravi vyzivy.Zkuste uzivat aspon 3 mesice chlorellu pyrenoidosu,bude vam prospesna nejen na vlasy.Mne po ni zacaly rust rychleji.

hodnocení

0x

Jsem chlap a o růst vlasů se moc nestarám. Rostou mi pomalu, k holiči chodím tak 1x do roka. Párkrát jsem ale polikal "gelatinu +" (jsou to takové tobolky, volně k dostání v lékárně) na bolavé klouby. Pokaždé se to projevilo zrychleným růstem nehtů a vlasů (tedy jejich délky, nikoliv zvýšenou hustotou). Ovšem účinek se projevil až po několika týdnech užívání.

doplněno 12.12.11 16:38:

Jo ale funguje to jen během užívání a krátce po té, co přestanete gelatinu polikat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]