Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Okurky nakladačky - cena

Od: raadek* odpovědí: 9 změna:
Nevíte za kolik se u nás dají sehnat nakládačky a jestli je vhodná doba nebo ještě počkat? Dík R.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Včera jsem nakupovala v Kauflandu v Havlíčkově Brodě a měli tam nakladačky, pěkné, ne moc velké v akci, síťovaný pytel po 5 kg stál 40 Kč, takže za 8 Kč kilo. To je moc pěkná cena. Zákazníci si směli ale najednou koupit jen 3 pytle. Není ovšem problém zaplatit, uložit do auta a jít si pro další. Pokud to bylo v Havlbrodě, myslím si, že ve všech ostatních Kauflandech běží tato akce taky. Příjemné zaváření všem.*smich* Jaga.

raadek*
hodnocení

To vám teda pěkně děkuju. :)

barbakan*
hodnocení

2x

Kauflan Pejr 5kg/59,90

raadek*
hodnocení

Za 12,- jsou asi nejlevnější. Dík R.

hodnocení

2x

Čas k nakládání je ideální, je čerstvý kopr, cibule, mrkev, jen ten česnek ještě není... Koupit se ale dá také v Kauflandu stejně jako ocet, sůl a hořčičné semínko. Jděte do toho hned! *palec*

hodnocení

2x

Máte daleko Polsko? Tam jsou mnohem levnější. Já osobně nakládám okurky mnohem později, až jdou ceny dolů.Mám trh kousek a tak si ceny hlídám. :D Teď se chystám na kvašáky. Kopřík, kůrku chleba a vím, kde roste vinná réva, tak si 3 listy ukradnu. A vytopím si sádlo se škvarkama na čerstvý chleba a kvašák. Hmmm, už se těším.*klik*

doplněno 02.07.11 23:12:

poradte.cz/...

raadek*
hodnocení

Právě, že jedu zejtra na trhy do Polska. R.
raadek*
hodnocení

Takže okurky od 10,- do 15,-kč. Velikost se v ceně nepromítá. Vyhlédl jsem si krásnou holku a za dvacet minut ji usmlouval z 480,- na 440,-kč za 40 kg. Né, že bych jí ty peníze nedal, ale jiné téma ke konverzaci jsem zrovna neměl po ruce. :)

lidus*
hodnocení

0x

Kaufland Brno dnes ráno 9,50kč./kg velikost max 8cm, no řekla bych, že některé mají víc ale byly snad čerstvě natrhané a šly na dračku po bednách.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]