Nejste přihlášen/a.
Včera jsem nakupovala v Kauflandu v Havlíčkově Brodě a měli tam nakladačky, pěkné, ne moc velké v akci, síťovaný pytel po 5 kg stál 40 Kč, takže za 8 Kč kilo. To je moc pěkná cena. Zákazníci si směli ale najednou koupit jen 3 pytle. Není ovšem problém zaplatit, uložit do auta a jít si pro další. Pokud to bylo v Havlbrodě, myslím si, že ve všech ostatních Kauflandech běží tato akce taky. Příjemné zaváření všem. Jaga.
Máte daleko Polsko? Tam jsou mnohem levnější. Já osobně nakládám okurky mnohem později, až jdou ceny dolů.Mám trh kousek a tak si ceny hlídám. :D Teď se chystám na kvašáky. Kopřík, kůrku chleba a vím, kde roste vinná réva, tak si 3 listy ukradnu. A vytopím si sádlo se škvarkama na čerstvý chleba a kvašák. Hmmm, už se těším.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.