Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gelove nehty a šablony

Od: vyjezdova* odpovědí: 8 změna:

Prosím o radu:) Dělám si doma gelové nehty na tipy,dozvěděla jsem se,že se dá použít i gel na svoje nehty?Jaký je postup a je to lepší než na typy? A pak jěště poprosím o informaci ohledně nehtových šablon,jak se používají.Děkuji moc za odpověď a radu Jana

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Gelové nehty se řeší zde:
poradte.cz/...
Je tam i spousta užitečných odkazů.

ladynails
hodnocení

0x
Ahoj:) Postup je úplně naprosto stejný jako u dělání gelu na tipy. A navíc tipy používáš zhruba od půlky svého nehtu(samozřejmě záleží na délce lůžka atd...) a jen proto aby sis prodloužila své nehty,je to jako taková šablonka,takže vlastně si část gelu nanášíš i na svůj přírodní nehet.Tip časem odroste jak ho brousíš a brousíš a nakonec nanášíš jen na své nehty.Nemyslím si,že to či ono je lepší/horší.
Jinak k tvému druhému dotazu.Šablonky se používají místo tipů k prodloužení nehtu.Existují buď papírové formičky nebo teflonové.Nasadíš je na nehet a prodloužíš pomocí hustého modelačního gelu.
Doufám,že jsem ti alespoň malinko pomohla;)Vzpomínám si na své"domácí gelové"začátky,takže vím,že je každá rada drahá*smich*
Přeji hodně úspěchů a krásné ručičky *pusa*
vyjezdova*
hodnocení

Mockrát ti děkuji za radu;).A jěště mám malou otázku ohledně gelu.Když si nebudu dávat tipy,tak gel zůstává stejný jako jsem používala na tipy nebo je nějaký modeláční jak píšeš u těch šablon?Děkuji mockrát;)
ladynails
Podle toho jaký máš gel,můžeš použít klasický průhledný co dáváš na tipy,ALE musí být dostatečně hustý aby ti nestíkal!
nora*
prosím poradíš mi jaké gely použít.Použila jsem od K-nails ale příjde mi moc řidký.Pravda,každá rada dobrá.První nechtíky mi trvali 4hod. nyní je mám za dvě.Jaký je normální čas?Četla jsem,že to někdo stihne za půl hod. je to možný.DÍK
sloonky*
Ahoj, chtěla jsem se taky zeptat k těm šablonám, jestli třeba víc nezatěžují nehty než tipy a jestli je to o hodně pracnější a gel na to je stejný jak na tipy, nebo musí být nějaký speciální? Děkuji Lucka

andelskycert*
hodnocení

0x

Ahojky,také bych potřebovala poradit!

Mám nehtové studio brilant s jednou žárovkou,k tomu jsem dostala průhledný gel,ale ten gel mi strašně špatně tvrdne (místy ztvrdne místy ne) a to tam dávám opravdu slabou vrstvu a musím to mít pod lampou tak 10 min.,aby se mi to vytvdrilo. A ještě po nějaké době ten gel začne jakovy šednout. Můžete mi prosím někdo poradit,jestli je to gelem nebo lampou? Popř. jaký gel zvoli? Děkuji moc

ladynails
Ahoj.Můžeš mi napsat značku gelu? Může to být i lampou i gelem.Jednozářivková je hodně slabá,ale měla by tvrdit tak do 8 min.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]