Nejste přihlášen/a.
Tak splachovací záchod (zkratka WC) těžko v lese najdete :D.
K otázce: Nevěřím že to myslíte vážně. Je to přirozený úkon, který je vrozený všem živočichům už od narození. Člověk není výjimkou. Je to dokonce přirozenější, než dřepět na porcelánové míse. Pokud to fakt neumíte, není nic jednoduššího, než si to v klidu někde vyzkoušet.
Nezlob se, ale připadáš mi naivní spíš jak z 1. třídy ZŠ: To tě nikdy nepřekvapila potřeba třeba v lese na houbách? Nebo na výletě? V přírodě při venčení psa? Prostě si vybereš místo, kde nikdo není, jsou tam stromy nebo keře, aby na Tebe nebylo vidět, spustíš gatě a konáš. :D Dívej se na zem, abys přitom nerozšlápla výsledek někoho, kdo už tam byl před Tebou. V místech, kde se sdružuje hodně lidí /třeba na těch horách/ by se to mohlo stát snadno.
Pro tento účel doporučuji mít v kapse balíček papírových kapesníků.
Před akcí bych doporučila sundat lyže. Proč? Slyšela jsem totiž o mladé ženě, která si také odskočila na lyžích. Terén nebyl úplně rovný, najednou se prý pozvolna rozjela, na bobku s holým zadkem projela kopec, kalhoty dole /upadnout se s holým tělem bála/ a navíc si prý vzadu na lyžích potupně přivezla i to, kvůli čemu se odebrala do ústraní. Neviděla jsem to, kdoví, zda to tak bylo.
Jinak u sjezdovek bývají bufety a podobné osvěžovny, takže tam určitě budou i WC k dispozici. Tak toho využít.
Asi jsi šťastná žena, že Tě to ještě nikdy nepřepadlo, on totiž někdy není čas dlouho přemýšlet. Navíc, v přírodě je to normální, pokud nejsou kolem diváci. To zvládneš, uvidíš. Jaga.
Já zase přemýšlím nad Indií. Měli tam nějaký veliký svátek spojený s koupáním. Dokonce poprvé na světě se mohly koupat i ženy z kasty Nedotknutelných. Na březích Gangy bivakovalo po několik týdnů, několik desítek milionů kajících se poutníků. Kdo ví jak to tež dělalo měkolik milionů lidí na březích i ve vodě?! Představte si to a vysvětlete mi to někdo! Vaše problémy v horách, kde navíc všichni mají takové problémy, jsou ve světle představy o Indii, srandovní. :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.