Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Akrylové nehty - s tipy nebo bez?

Od: ined odpovědí: 44 změna:
Ahoj. Můžete mi prosím někdo poradit s akrylovými nehty? Ráda bych se je naučila. Našla jsem pár návodů. Jeden s pomocí tipů a druhý bez. Který je lepší? Děkuji

44 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lusi*
hodnocení

0x
Tak dobrý je se naučit s tipama a pak už to je jednoduchý dělat je bez nich.
zaneta*

Chtěla bych se zeptat,najde se někdo kdo dělá nehty doma?V Lounech?

handa*
Dobrý den, jsem z Lipence a dělám akrylové nehty. Hana
terca*
dobrý den...mám akrylové nehty.a na rakovnicku mám problém sehnat někoho na doplnění.všichni mají gelový.nebylo by možný se nějak domluvit?děkuji za odpověd...
paola*
gebltová v korunce u a. nadrazí
editkakelly

Ahojky! Já jsem přímo z Loun a dělám nehty! Dělám jak akryl, tak i akrygel (je to novinka na trhu a je pevnější než gel)!

Cena za nové 500,- doplnění 250,- v ceně je francie a nějaké zdobení!

nikita*
hodnocení

0x
Skus akrygel,je uplne uzasny a postup jako u gelovek tvrdost akrylu a pruznost gelu supr vec opravdu,
ined
hodnocení

A k tomu je zřejmě asi potřeba UV lampa. Nevíte někdo, kde se dá za rozumnou cenu a v dobré kvalitě sehnat 4-zářivková UV lampa? A na co mám při výběru této lampy koukat? Všimla jsem si, že jsou u nás poměrně drahé. Když jsem si prohlížela německé stránky, tak tam lampy vycházely mnohem laciněji. Děkuji
nikita*
Tet nedavno jsem si kupovala uv lampu na body comfortu je 4 zarivkova coz si myslim ze je opravdu nejlepsi z casovacem na 120 sec je supr a opravdu za dobre neco kolem 1500kc to byla fakt nejlevnejsi z netu a hlavne z vymenitelnejma uv zaricema coz je dulezite a 2 roky zaruka vytvrzuje jako fik uv lampy jedno zarivkova mam dve z tv shopu a jsou tak maximalne dobre do kose nekupovat vyhozene penize.
ined
hodnocení

Tak to je super tip. Opravdu za dobrou cenu. Našla jsem na aukru polskou za 700,-, ale tu mám fakt strach kupovat. Už kvůli záruce apod. No a ty děláš nehty doma sama pro sebe, nebo jsi profík? Já si to chci začít dělat sama a známým. Tak bych byla vděčná za každou radu. A děkuji moc.
nikita*
Ja sice kurz nemam ale delam je znamim a jejich znamim myslim ze jsem na tom tedka velice dobre,ta s toho Polska nemusibejt spatna uvazovala jsem o ni tez ale pak jsem to zavrhla.Jukni znovu na aukro je tam tet super lampa i z vybavou za 1390 kc jsem docela vytocena geli mne neberou ty jejich ale ta lampa a stetce vypada to moc dobre je to tam nove.;)
ined
No tak to je opravdu super. Už jsem si ji objednala, tak doufám, že bude v pořádku. :) Mohu se jseště zeptat, jaké máš zkušenosti s gely? Jaké jsou opravdu dobré? Někde ve fóru jsem četla, že je dobrý od Nailsu"miláček". Ten si docela hodně chválily. A jakou techniku používáš ty?
nikita*
Ja jsem to jeste neskousela ale chci take az dodelam vse co mam,pouzivam akrygel od Beauty Lada ten je super a gely od lady calciovy ten tez neni spatny tet jsem skusila od Enni nailsu ale moc spokojena nejsem zalezi co komu vyhovuje a take jsem obednala od Rp nailsu tak jsem zvedava skusim faze 1,2,3 dam vedet az ho ozkousim.Ta lampa vypada fakt uzasne co?:)
ined

jj, tak lampa vypadá fakt dobře. Četla jsem, že je i s ventilátorem, tak snad bude dobře sloužit. A ty jsi také samouk? Poraď prosím, kde koupit za dobrou cenu ostatní potřeby, jako kleště, pilníky apod. Jak jsi se to učila? Našla sis nějaký návod někde, nebo jsi to odkoukala od manikérky. Já počítám s tím, že si k ní dojdu, budu dávat bedlivý pozor a pak si to začnu dělat sama.

simi*

Polské lampy se vůbec neboj,mám ji také a funguje už dost dlouho,nikdy s ní žádné problémy nebyly a tvrdí vážně suprově!:)

lucia*

Dobry den.Chtěla bych se vas zeptat jestli sou lepši akrylove nebo gelove nehty. A ktere meně poškozuji nehty.

petra*
hodnocení

0x
Ahoj ,ne že bych chtěla odpovídat za slečnu ,ale ...nosilam jsem gelové nehty hodně dlouho ,poprvé jsem si je nechala udelat před 9lety ,nejaký čas jsem je nosila ,pak zase ne. jsem kadeřnice a nehty mám z duvodu obarveni vlastních nehtů,opravdu to není pěkné kdyz jsem měla nehty černé ,červené... musela jsem na doplnění chodit často tak každé 3tydny.Tím,že jsem celé dny ve vodě ,tak se mi gelovky po stranách strašně odchlípavaly,skoušela jsem různé značky,ale problém nemizel.Akrylove nehty se nazapíkaji ,tvrdnou na vzduchu.V září jsem si nechala udělat akrylové a můžu vám říct jediné slovo -PERFEKT.Nehty drzí nechlípají se,no super.Každý den pracuji 9hodin ,znate to barvy ,melíry,trvalé a voda,ale opravdu drzí.mimochodem jsem si koupila sadu asi tak na 15použití asi za 700kč,je to velice jednoduché,tedy kdyz jste krapet zručné,dělám je sestre i mamce a jsou velice spokojené.gel je na můj dojem ulepeny,a vzdy me to při zapékání dost palilo.nejlepší akryl dělají větnamky,vyhlášené jsou hlavně v americe ,ale v čechách uz jsou take.Přeji krásný den
pavliina*
Ahoj, mohla bys mi poradit? Chci si taky dělat akrylové nehty doma. Jakou sadu jsi si objednala a můžeš mi napsat postup jak je děláš? Něco mám odkoukáno od manikérky ale radši bych si to chtěla oživit a mít to napsané. Kdyžtak můžeš písnout na pavlina.podolkova@tiscali.cz Moc díky.
amaliana*

Ahoj, pročítala jsem se tu diskusí a právě se chystam že si zkusím dělat akrylové nehty taky sama doma, četla jsem, že Vám paní posílala nějaký návod jak je dělat. Mohla bych Vás požádat o přeposlání, případně se zeptat od jaké firmy kupujete pudry, přece jen už s tím máte jisté zkušenost. Děkuju moc. Zuza

ined
hodnocení

Velice děkuji za rozsáhlou odpověď. Také jsem slyšela, že ty akrylové drží mnohem lépem. A máš zkušenosti i s UV akrylem? Dělají se totiž akrylové nehty a UV akrylové. Na druhou stranu jsem ale zase slyšela názor, že pro ty, co hodně píší na PC, jsou lepší gelové nehty, protože jsou nehty pružnější. Ale je fakt, že ten gel se časem odlupuje a je to pak ošklivé. Pořád to svádí k tomu, si ten gel sloupnout. Ale asi jsi mne přesvědčila k těm akrylovým. Ten se jenom musím ještě podívat, jaký ten pudr je asi nejlepší. Děkuji moc.
sexyfraga
Prosím kdo by mi poradil jak si mam doma dělat UV akrylové nehty?Děkuji moc za rady.Jana
missule*
ahojky*slunce* mám jeden dotaz,jaký je rozdíl mezi akrylovými a gelovými nehty?nevím které bych si měla nechat udělat,ale chci aby to vypadalo co nejpřirozeněji...vím že gel je průhledný,ale co ten akryl?není náhodou bílý?;)
anet*
Ahoj ja teda nevim jak je to s tema nehtama,ale nechala jsem si tak pred mesicem udelat poprve nehty-akrylove a nejsem moc nadsena!Ted se mi pod jednim nehtem udelala plisen.Hrozne se mi podfukujou fakt i po dodelani hned 2 den podlepuju sekundovym lepidlem.Nevim jestli je to normalni.Ale myslim,ze mi je dela spatne,co vy na to?Vydela sem kdyz odrustaji gelovky a to je nadhera oproti akrylu fakt se jim musim porad venovat.Taky jsem kadernice tak jestli je to tou vodou.Nebo jestli tam dava moc materialu zbytecne dava mi ho pry vic,abych mela co pilovat!Muzete poradit?Dekuju
andrea*

naprosto souhlasim! Ja prave priletela z Kanady tam sjem je mela pres 2 mesice, ale za chvili se budu muset poohlednout zase tady v Cesku, kaydopadne delaji to tam dokonale, takze tady je taky vyhledam...

nillagus
hodnocení

0x
Ahoj,ja som zo Slovenska, takže sa vopred ospavedlňujem, že píšem po slovensky... našla som váš chat o akrylových nechtoch a tiež by som chcela niečo o nich dozvedieť a hlavne poradiť?! Na Silvestra som si nechala urobiť profesionálne gelové nechty, ale stáli ma dosť veľa a nie je to nič moc. Chcela by som pokračovať sama a robiť si sama akrylové nechty... Potrebujem na to UV lampu? V prvej otázke píšeš, že si našla na internete pár návodů na ich robenie, nemôžeš mi prosím na ne poslať link, alebo napísať, kde si ich našla? vopred ďakujem
Na tomto odkazu najdeš dole spoustu stránek o této problematice:
poradte.cz/...
ined

Ahoj.Podívej se na tento link : obchod.cosmetic-lada.cz/...

dena*

Dobry den s gelem nemam skusenost jen z acrilem a nemam snim zadne problemy!a moje zakaznice si prozatim nestezovali!prikladam fotografii aby jste videla ze acrilova metoda je take velice pekna!NAILSDENY-modelaz nehtu Praha-9 cakovice

mischel*
hodnocení

0x
ahoj,chtěla bych se zeptat co všechno je potřebné k tomu, abych si mohla dělat akrylové nehty doma?
janie*

Viz předchozí www odkaz:

Základní vybavení pro akrylik systém:
- akrylový uv pudr
- akrylové uv tvrdidlo
- primer
- pilník 80/80, 100/100, 180/180
- leštící houba jemná
- štětec (sobolí nebo kuní kulatý č. 6 nebo 8)
- pomerančové dřívko
- rozpouštědlo
- bezacetonový odlakovač
- skleněná mistička na tvrdidlo nebo Trio stojánek
- *(nehtové tipy)
- *(box na tipy)
- *(kleště na tipy - gilotina)
- *(nehtové lepidlo)
- *(nehtové formy)
* závisí na zvolené technice - modeláž na nehtové

alenka*
Ahoj, já si chci taky sama začít dělat akrylový nehtíky, jsem s nima fakt spokojená, ale nemam čas na ně chodit. Tak jsem si přes net objednala jednu zkušební sadu akrylu. Akorát koukám co tu píšeš za seznam - netuším co je to pomerančové dřívko a rozpouštědlo je k čemu? Mohla bych poprosit, stručný postup jak na to, nebo bývá postup u těch sad? Ledaco si pamatuju když mi je dělal ten šikovnej ve studiu, ale mam strach, abych na něco nezapomněla.
prdelka008

Dobrý večer, dámy!

Potřebovala bych radu. Koupila jsem si sadu na gelové nehty, i s UV lampou a dělala jsem poprvé nehty své sestře, podotýkám, že kurz nemám. Koupila jsem si to pro vlastní potřebu. Ale sestře jsem nehty udělala podle návodu, ale ten gel prostě pod UV lampou nechce tvrdnout asi tak jak by měl. Když se toho potom dotkneme - cca po 5ti min. je gel pořád měkký a nechává stopy můj dotyk na nehtu. Což mi dost vadí. Pak když jsem nehty nazdobila, drželo to dobře. Ale pořád to bylo takové měkčí a sestra potom nechtěně zavadila o kachličky v koupelně a udělala si na nehtu rýhu. Byla jsem vytočená na maximum. Nevíte čím by to mohlo být? Přitom, když sestra měla ruku v UV lampě, cukala, že to pálí. Asi jak se to tvrdí. Ale prostě je to strašně měkké. Slyšela jsem že nejlepší je pryskyřice, ale tu jsem našla na netu jen za 1500 Kč s tvrdidlem. Jak je to tedy s tím akrylem? Jak poznám který je pod UV lampu a který ne? Poradí někdo kde koupit? Máte s tím někdo řádnou zkušenost? Ráda bych dělala akryl bez UV lampy, lampu bych prodala, byla používaná půl hod. Kdyby měl někdo zájem, klidně ji tu pordám za cca 650 Kč...má čtyři zářivky. Bílá barvy. Bez záruky, je to od paní, která ji dovezla z Německa, ale opravdu je funkční...Prosím o rady... Jsem z toho nešťastná, i se zdobítkama mě vše stálo kolem 3 tis... :( Děkuji moc předem a pište prosím na mail: srdicko22@centrum.cz

janie*

Gel je vždy po vytvrzení lepkavý, je na něm tzv. výpotek, ten je nutné setřít a teprve potom máte komplet gelové nehty, které se dají nalakovat apod. Výpotek má téměř každý gel, ten který ho nemá většinou praská

aveangel
hodnocení

0x
ahojki,mám kurz nehtove modeláže.Celou dobu co pracuji jsem delala nehty jen s gelem.Koupila jsem na zkoušku akrygel,byla jsem u prvniho nanašeni na nervy,je to dost husta hmota,alen když si pohraju tak to nakonec vypada líp než gel.Akorat jsem nevěděla proč se nelesknou tak jsem na to dala lesk v gelu a hotovo.Přeji krásné nehty pa
janie*
Akrygel se neleskne prave diky akrylove slozce - stejne jako akrylove nehty se musi vylestit nebo pregelovat

lyonie
hodnocení

0x
Také bych s nima chtěla začít, můžete mi poradit webovky kde nakupujete či osvědčené značky? Děkuji!
luciem87*
Vyzkoušej Expa Nails, jsou nejlepší...
ined

Ahojky. Určitě si chci koupit expa nails, ale přesně nevím, který ten akryl. Mohla by jsi mi poradit? Co jsem koukala, tak je tam pro UV akrylovou techniku acryl pudr clear, acryl pudr white a acryl pudr pink. Bohužel tam nepají přesnější podrobnosti. Ten white se používá k vymodelování špičky a ten pink na nehtové lůžko? Pak bych si ještě ráda dala přes celý nehet nějaký ten finálový gel. Hodí se acrygel pink? Ten je prý výborný. Děkuji moc.

elena*

na finální lesk si kup quck finish gel,ale nanes jen co nejtenší vrstvu,jinak ti pak popraská.já ho používám a je nádherně lesklý.A k tomu acrylu si nezapomen koupitAcrylik liquid X-factor a odstranovač acrylu.

ined

Myslíš, že je lepší než miláček? Používáš tipy nebo šablonku? V září má být výstava nehtové kosmetiky v Praze, tak se tam už těším. Byla jsem tam i na jaře, ale byla jsem docela zklamaná, že tam nebyl stánek s expa n.

elena*

Miláček ti neudělá nikdy takový lesk a zanechá nepatrný přechod u lůžka,zatímco tenhle lesk ne.Zákaznice si ho chválí

ined

jj, děkuji moc.

evka*

Hezký den všem,

našla by se tady dobrá duše, která by mi poradila, jak přesně dělat akrylové nehty bez uv lampy? Dělám gelovky, ale moje zákaznice dostala alergii na UV světlo, tak chci zkusit ten akryl. Předem mockrát díky... Můj mail je evicttas@seznam.cz

ambraa*
hodnocení

0x

Dobrý den,

já jsem si také začala dělat gelové nehty, ale odlepují se a na stranách to pořádně nedrží,

Chtěla jsem zkusit akrylové nehty, protože moc hezky vypadají a hlavně vydrží,

Vůbec nevím jaký akryl si koupit a jestli si mám koupi šablony a nebo tipy, UV lampu mám novou, tak jestli s použitím lampy nebo ne.

Mohl by mi prosím někdo poradit nějaký postup a co si mám koupit.

Na té stránce www.modelaznehtu.cz je toho spousta, např. Akryl bez zápachu, UV Akryl, Akrylgel, tak nevím. A ty šablony co tam mají jsou na jedno použití?

Tipy mi moc nedrží a tak ten Akryl by byl asi lepší. A jak se míchá, je tam i návod. A s tim tvrdnutím toho akrylu, stihnu to upravit než to vytvrdne?

Potřebuji brusku, nebo stačí pilník a jaký.

Moc prosím, můžete mi někdo poradit nějaký podrobný postup atak?

Moc děkuji.

Můj e-mail je VHodbodova@seznam.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]