Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak říct manželovi, že jsem těhotná?

Od: babenka odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, dneska jsem zjistila, že jsem těhotná, ale nemám nápad, jak to říct manželovi (myslím nějak vtipně). Mimčo jsme si oba moooooc přáli. Díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirbar*
hodnocení

2x

Kolik těch těhotných tady je. Nebo snad už znova. V tom případě to šlo děsně rychle.

babenka
hodnocení

...tak teď trochu tu odpověď moc nechápu...ale názor je velice osobitý*hej*

jirbar*

To nechápání není můj problém.

poradte.cz/...

durancea*

*ua*... tak se Jirko těšte - pokud by náhodou šlo o dvě adeptky, tak nás za pár měsíců čekají na Poradte rovnou křtiny :)) - třeba nás všecky pozvou. A jestli jde o jednu, tak se na ni nezlobte - když člověku něco leží na srdci moc a neumí svou otázku dostat zpět "do kola", tak napíše novou ... Pěkný těhotenský den, budoucnost potřebujem, no nééé :))?

kopretinka*

Aby vás to nezabilo ;) místo vyvyšování se pomocí poučování jste té paní mohl rovnou poradit. Kolik těch dotazů se tady ještě zopakuje.. to budete vždy všechny sekýrovat, či jste nějak jednostranně zaujatý vůči těhotným? *smich* Ne každý tráví tolik času na pc a na internetu, aby věděl, jak to na forech chodí ;) To se toho stalo...

jirbar*

Jistě že poradím. Řekl bych to zcela normálně a navíc se ho snažil ubezpečit, že to bude nejspíš jeho.

durancea*
hodnocení

0x

Nemám moc nápad, ale moooc gratuluju :)) ... snad dva nápady - buď pěkná večeře s bryndáčkem pod talířem nebo třeba poslat mu pohlednici (jako od mimina)... člověk pořád váhá, bojí se něco zakřiknout (můj případ, celé těhotenství jsem nevěřila ve šťastný konec, ale my nemohli 12 let děti mít) - a přitom by si měl danou chvíli užít a těšit se! *slunce* ... a nebo třeba někde nakreslit mimčo a napsat (do dveří od skříně zevnitř, na zrcadlo) Ahoj taťko! nebo otázku Babeka nebo Babáček?

Nevím, záleží na Vaší povaze, věku atd. - ale rozhodně si to moc užijte, takové chvíle nejdou zopakovat :)) .

doplněno 31.01.11 17:40:

BabeNka

daemon
hodnocení

0x

Dobrý den,

já osobně jsem kdysi viděl moc krásnou scénu, kdy přítel/manžel dostal malý dárek, krabičku, a když ji rozbalil, našel v ní malé dětské botičky. Od té doby je to pro mě asi ten nejhezčí způsob, jak partnerovi sdělit tuhle radostnou novinu.

Přeju hodně štěstí a maličkému hlavně zdraví ;)

Tomáš

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]