Nejste přihlášen/a.
Dneska jsem zjistila, že jsem těhotná. A Teď přemýšlím, jak to nejlépe a nevtipněji naznačit manželovi. Miminko jsme si oba přáli už nějkaou dobu. Takže to "nebude za trest" . Moc moc moc DÍKY... jsem vážně ta nejšťastnější...
Dejte do obálky foto z ultrazvuku a pokud víte pohlaví dítěte přidejte v barvě dudlík nebo pentličku, obálku nadepište, nalepte starou známku a položte na stůl. Když můj muž před 30ti lety přijel za 14dní ze školení, říkala jsem hádej co je tu nového a on hned udělalas mi řízky, od té doby říká moje žena přišla do jiného stavu když jsem nebyl doma. Dcery jsme se zase ptali co chceš letos k narozeninám, odpověděla mám už vybráno a bude to drahé, pak nám při večeři dala fotku z ultrazvuku a na otázku jak ze svatbou doložila svatební oznámení se slovy za necelé tři měsíce, vše je objednané, doufám drazí rodiče, že to platíte.Dnes mám krásnou vnučku a jsem ta nejšťastnější babička.
Hodně štěstíčka a atˇjste všichni šťastní a zdraví.
Moc gratuluji )
Nemá nějaký rodinný příslušník v nejbližší době narozeniny,svátek,výročí? Při přípitku byste mohla odmítnout skleničku se slovy : Nemůžu , jsem těhotná.
Nebo možná třeba při sexu,pokud používáte kondomy,říct manželovi že si jej brát nemusí když už těhotná jste
Nic jiného mě nenapadá , tak snad rádci přijdou s něčím co se Vám bude zamlouvat a manžela potěší
Dalo by se sdělit v intimní, nebo podobné situaci: Jsme tu dva, dva parťáci, dva milenci a přece jsme tu tři. Ten třetí by se zatím vešel do dlaně, ale jednou nejspíš budem rádi že jsme tři do party, sobě nejbližší.
Asi si to musíte přeložit do ženské řeči, s tím už si ženská poradí. Myslete na to že nejlepší co muže dítě i jeho okolí na začátku jeho života potkat je bezvýhradné přijetí s výhledem nabídnutí podílení se na svém životě. A nejhorší co ho a jeho okolí může potkat je nepřijetí. Odtud se startuje zlo nebo dobro v něm i mezi ním a jeho okolím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.