Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tampon - zavadeni vs pohodli

Od: andreaandrejka odpovědí: 6 změna:

Dobry vecer, potrebovala bych od Vas poradit.

Dneska jsem si zkousela zavest tampon, a proste mi tam nejde dat. Porad ho citim v sobe.

Kdyz si vlozim prst dovnitr, tak nahmatam takovy ovalek , kde nazacatku je otvůrek malý (co to je?)

Jsem uplne mimo, jsem tam dole vubec v poradku, ma to tak tam byt?, A proc mi nejde zavest tampon? Uz nechci vlozky, otravuje me to. Prosim, poradte mi.

Vim, ze jsem s takovou otazkou trapna, ale vazne si nevm rady.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

2x

Ahoj,

snad nikomu to nejde hladce napoprvé. Takže žádný stres.

Z popisu bohužel nevím, co tím oválkem myslíš.

No a k tomu zavádění... Měla jsi dnes, když jsi to zkoušela, už menstruaci? Měla jsi nejmenší tampony?

Jinak je potřeba se uvolnit, být v klidu, a tampon zavést tak hluboko, jak jen to jde. Že je správně poznáš tak, že o něm nebudeš ani v sedětě, ani při chůzi, prostě nikdy vědět. Zkus zatlačit tampon nahoru a až to nepůjde dál, změnit směr jakoby dozadu. Nejspíš s ním zastrčíš celý prst.

Trénuj a dej vědět, jak to jde dál.

andreaandrejka
hodnocení

Vůbec mi to nejde, pořád ho cítím v sobě, menstruaci už mám 2 den a musím nosit vložky :/

A oválek, to jsem myslela, že když si sáhnu do vagíny prstem, tak první tam nic nemám, a když zajedu o něco dál, začíná mi tam takový "ovál směrem dozadu " nevím jak to jinak nazvat a je na začátku "malá" dírka. A tak se ptám,, jestly to je vše v pořádku, nejsem vůbec orientovaná ve svém těle, dost se děsím, jestly je vše v pořádku a proč mi vlastně nejdou zavést tampony :/?

pb®

To bude děložní čípek. Jeho konzistence se mění společně s cyklem. Při menstruaci a ovulaci lze nahmatat tu dírku, protože je otevřenější, než v jiné dny.

hodnocení

0x

Dobrý den. Pro snadnější zavádění zkuste použít trochu lubrikačního gelu. Tampon vklouzne dovnitř snáze. Zde je dobře popsáno, jak tampon zavádět:

divka-dospivani.estranky./...

doplněno 06.03.13 07:57:

Jinak toto téma zde bylo řešeno ji mockrát. Mrkněte do historie. Namátkou třeba zde:

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

krkovicka*
hodnocení

0x
Ovalek a děložní čipek za ním branka.Moc si tam nesahej,myslím tím na čipek.Dodrzuj správnou hygienu rukou.Při menstruaci je všechno uvnitř náchylné k infekci.

ahojky*
hodnocení

0x

Ahoj, je mi o trochu méně než tobě. Taky mi to vůbec napoprvé nešlo- byla jsem hrozně nervózní. 1.Buď v klidu a neboj se.

Jinak nevím co ti poradit. Já abych se uvolnila, tak jsem si k tomu pustila svůj oblíbený film *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak si zavést tampon
Otázky na téma jak zavést tampon
Otázky na téma zavádění tamponu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]