Nejste přihlášen/a.
Je lepší zavádění s aplikátorem? nebo prstem?
s prstem nevím kam až ho mám dát , když si koupím aplikátor udělá to za mě on, že mi ho zavede správně hluboku abych ho necítila?
Zaveď ho tak hluboko, jak to jen prstem jde. Že je správně poznáš tak, že ho vůbec nebudeš cítit a nebudeš o něm vědět, ani při pohybu. V mých je nákres na příbalovém letáku.
S tampony s aplikátorem zkušenost nemám, prstm mi to vždy přišlo jednoduché.
doplněno 14.10.12 17:42:doplněno 14.10.12 17:43:Navíc prstem snadno cítíš, kdy to nejde, a můžeš jednoduše změnit směr.
Nelze říci, co je lepší. Obojí chce trochu cviku. Některé ženské vyhovují lépe tampony bez aplikátoru, jiné nedají dopustit na tampony s aplikátorem. Chce to vyzkoušet. Pro začátek zvolte nejmenší velikost tamponu. Tampax mini s aplikátorem má např. výhodu v tom, že se neroztahuje do šířky, ale do délky. Takže pokud je děvče panna, jsou pro ní nevhodnější, jdou nejsnáze i vytáhnout. Díky aplikátoru je tampon zaveden na správné místo, ale jak říkám, chce to trochu cviku. V přívbalovém letáčku jsou i názorné ukázky zavádění a popis. Bez aplikátoru to chce být v první řadě uvolněná a najít si správnou polohu pro zavádění. Pro snadnější zavádění je možno použít trošku lubrikačního gelu, aby tampon lépe vklouzl dovnitř. Na to všechno přijdete časem sama, natrénujete si to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.