Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spolužák asi o mě neměl zájem?

Od: jaj® odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, líbil se mi spolužák z vedlejší třídy. O mojí přítomnosti věděl, jelikož jsme se měli na facebooku v přátelích. Občas jsem šla naproti němu po chodbě. Na spojeném výletu se často bavil se svojí partičkou ze třídy. Na vodáckém kurzu seděl ve dvojici s jednou blondýnou od něho ze třídy i na maturitním plese se chechtal se svými spoluzackami. Chodili jsme spolu ale na společnou hodinu němčiny. Seděl v lavici, kde se pořád smál se svým spolužákem. Napsal mi pak zprávu informační ohledně výuky němčiny ale to na popud učitelky. Napsal mi:" Všem němčinářům odpadá němčina." Já jsem napsala:" Moc ti děkuji za zprávu." Na to mi napsal:" Rádo se stalo."
Říkala jsem si co teď mám dělat. Bylo mi trapné abych ho z pozice holky zvala někam na rande nebo hromadně ty spolužáky někam zvala aby přišel někam ven. Nebo říct někomu že se mi líbí, fakt jsem nevěděla.
Po asi třech letech jsem videla že klika na fb událost na fb, tak jsem mu napsala:" Ahoj, nejde někdo na tuhle akci?" Na to mi odepsal:" Nevím o nikom kdo by tam šel."
A to bylo celé.
Udělala jsem něco špatně? Nebo jen neměl zájem?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Neměl zájem.

hodnocení

3x

Zdravím. Neudělala jste zřejmě špatně nic. Ale on ten zájem o Vás neměl..

bear
hodnocení

3x

Ty jsi se zamilovala a on byl prostě jen obecně zdvořilej, což se dnes moc asi nevidí.

Nedělej z toho milostný román, když ti odpoví příjemně na poděkování.

To bylo před 20 lety ještě normální a nikdo za tím nehledal nic dalšího.

Dnes, kdy se děti baví heslovitě tagy bez prosím, děkuji, ahoj, dobrý den,... tak je to možná zvláštní pro tebe.

Pro mě je zvláštní, když děti tvého věku štěkají v diskuzích bez těchto zdvořilostí jak psy na AI. Přitom my nejsme AI. Tak je stále zdvořilé napsat děkuji, rádo se stalo a není za tím flirt :)

;)

Př.: Ahoj, pokazila se mě pračka, nepřišel by někdo šikovný na opravu? Děkuji Hanka

Ahoj, rád přijdu. Tak se zatím měj, Jan :)

Dnešní děti na diskuzních fórech:

Př.: Nefunguje pračka, kdo opravý.

Nee, pisni tatoj

:(

Záměrně jdu do extrému.

hodnocení

0x

Zdravím,

jedubabicka, máte velmi dobrou paměť.. :)

A pro tazatelku, to jste na to nezapomněla? po cca roce a půl?

Mno.. na jednoduchou otázku - jednoduchá odpověď.. To jste odpověděla.. Čekala jste snad něco jiného, když jste odpovídala jak jste odpovídala, nebo jednoduše se ho takto ptala?

Dnešní mládež s komunikací je trochu jinde.. i částečně to bear popsal.. :)

Pokud nezvednete telefon a nezavoláte mu, tak si to asi budete vyčítat po zbytek dalších let.

To že jste žena nevadí, prostě mu zavolejte a na férofku, ano zvu tě tam a tam, půjdeš nebo jak to vidíš?

A máte rozhodnuto.. Ono se moc nestává že by žena zvala, to muž, či chlapec zpozorní.. a třeba porozumí..

Dále je to na vás.. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]