Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Udělala jsem něco špatně?

Od: tern® odpovědí: 5 změna:
Ahoj, líbil se mi spolužák z vedlejší třídy. O přestávce byl ale pořád se svým kamarádem, to stejné školní výlety, pořád v nějaké dvojici nebo v partě. Chodili jsme společně na hodinu němčiny. Učitelka mu řekla aby mi napsal, že dnes odpadá výuka. Napsal mi:"Ahoj, dnes všem nemčinářům dnes odpadá němčina. Já jsem napsala:" Moc ti děkuju za zprávu. On:" Rádo se stalo."
Říkala jsem si přece mu nebudu psát že se mi líbí nebo ho ně jak nahánět nebo zvát na rande aby to pak věděli všichni
spolužáci. O přestávce je pořád se svým kamarádem nebo ve skupince.
Ozvala jsem se mu pak po delší době když jsme odešli z gymplu. Viděla jsem že zatrhava nějakou FB událost. Napsala jsem:" Ahoj, nejde někdo na tuhle akci?" On:" Ahoj, nevím o někom kdo by tam šel."
Co teď? To asi nema zájem? Nebo by se nějak snažil třeba kdyby mu o mě šlo?
Nebo si vycitam že jsem ho měla nějak důrazněji pozvat ven nebo co myslíte?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

4x
Když ti napsal, že neví kdo by šel, tak tvá reakce měla být - a ty bys nešel? Jak jednoduché.

hodnocení

2x

Zdravím. Kdyby měl zájem, tak by ho projevil. Ale na druhou stranu - možná je stydlivý a neví jak na to. Vy ho znáte, my ne. Zkuste navrhnout procházku, pokec...Uvidíte jak zareaguje. Podle toho se pak můžete zařídit..

doplněno 20.04.24 21:45:

Tak pokud se nestydí, berte to tak, že se nechce ukazovat nikde s Vámi. Jinak by ten zájem již projevil. Nevnucujte se mu...

liska5
hodnocení

1x

Nevypadá, že má zájem. Určitě mu neříkej, že o něj stojíš, zejména, když si nejsi jistá, jestli on taky. Třeba by to hned řekl kámošovi, bavili by se na Tvůj úkor nakonec všichni ve třídě a kluk by se Ti začal vyhýbat. Tady je na místě trochu trpělivosti, při setkání úsměv, případně nějaká vtipná poznámka. Měl by Tvůj zájem vytušit z Tvých pohledů, chování. Ale Ty taky vnímej jeho postoje. Pozvat někam, když to zrovna vyplyne ze situace, z rozhovoru, např. vesele a nezávazně, tak jdem na pizzu nebo na zmrzlinu? Trapasy řeš s humorem.

ltz
hodnocení

1x
To asi ne, špatně jste neudělala nic. Jenom jste se přesvědčila, že nemá takový zájem, jako máte vy o něj. Když jste mu napsala jestli někdo nejde na tu akci, tak kdyby si na vás myslel, tak by se mu to moc hodilo a odepsal by třeba, že on by šel rád a jestli by jste i vy nešla. Ale on dal jenom strohou odpověď jako i minule.

hodnocení

Ještě doplním, že on není typ člověka, který se stydí. Je takový typ, co je hodně vidět, extrovert. Píše do různých skupin, zařizuje atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]