Dobrý den, odhaduji, že napařením se ze sušené/tvrdé majoránky stane opět měkká a voňavější/silnější. Případně použijete doma vypěstovanou, čerstvou, nasekanou a zelenou. Zdravím! doplněno 06.02.24 12:49: Ještě jsem se podíval na Google a nic pod pojmem "domácí napařená majoránka" jsem nenašel. Kde jste k tomu přišel? Kde to bylo uvedeno? Někdo Vám to poradil a více k tomu neřekl?
nov
Uvedla to babajaga. A ještě se jí extra zeptal...VELKÝM PÍSMEM přímo pod její odpovědí.
nov - tak to jsem nějak nevnímal, i když jsem se tam také angažoval. A zdá se, že jsem měl pravdu - jde o lepší chuť a vůni, tak už to tazatel bude vědět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.