Nejste přihlášen/a.
Co znamená domácí napařená majoránka?
V cem je ta napařená lepší než nenapařená?
Dik
V cem je ta napařená lepší než nenapařená?
Dik
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
ben®
2x
doplněno 06.02.24 12:49: Ještě jsem se podíval na Google a nic pod pojmem "domácí napařená majoránka" jsem nenašel. Kde jste k tomu přišel? Kde to bylo uvedeno? Někdo Vám to poradil a více k tomu neřekl?
ben®
nov - tak to jsem nějak nevnímal, i když jsem se tam také angažoval. A zdá se, že jsem měl pravdu - jde o lepší chuť a vůni, tak už to tazatel bude vědět.
Mne nejde do hlavy, proč majoranku napařovat, když se to pak jestě vaří, jak tam babajaga píše,takze se ta vune z majoranky doatane tak jako tak.
ben®
boban - použijte pro bližší vysvětlení Vnitřní poštu a můžete to s kolegyní (která to radí, ale už Vám neodpověděla v dotazu) podrobně prodiskutovat.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]