Nejste přihlášen/a.
je tady nějaká žena, která postoupila operaci převislých horních očních víček a její zkušenost po operaci, zda.li to pomohlo, na jak dlouho a nemusí jít znovu na zákrok. Děkuji za radu
Já jsem byla asi před 16 lety. U oční lékařky, provedla mi operaci perfektně. Ale jak střihla do víčka, říkala"vy budete teda vypadat" a taky jo. Trpím na modřiny a měla jsem téměř celý obličej modro-fialovo-zeleno-žlutý, jak kdyby mě někdo zmlátil pěstí. Myslím, že je to individuální a každý to máme jinak. Já jsem se monoklů zbavovala asi týden. Jinak samotná operace pro mne nic příjemného taky nebyla, u druhého oka už jsem cítila šití a styděla jsem se říct, že už umrtvení nefunguje.
Přeji vám, ať to dobře dopadne, ať máte co nejmíň vedlejších projevů. Stojí to zato. Já jsem nešla ani tak z estetických důvodů, jako že už jsem skoro špatně přes spadlá víčka viděla.
Zdroj: poradte.cz/...
Nebojte se, dobře to dopadne. Když se na sebe podívám, tak bych to potřebovala znovu, ale ve čtení mě to neomezuje. Je mi 72, tak jsem byla v 56 na operaci. Myslím že na druhou už nepůjdu, mám jiných zdravotních problémů a bolestí až nad hlavu.
Můžu se zepta, kolik Vás operace bude stát? Já jsem to měla za neuvěřitelé 3 tisíce.
Držím palce adejte vědět, jak to dopadlo
Byla jsem, je to dva roky a dobrý. Po operaci jste trochu oteklá, ale když budete dodržovat co vám řeknou tak za týden budete jura. Ale proč za to platíte, když to máte ze zdravotních důvodů je možnost že to zaplatí pojišťovna. I kdy 3500kč není na dnešní dobu moc.U nás to stojí 12000kč. Já měla horní na pojišťovnu, protože už jsem skoro neviděla a spodní jsem si nechala udělat za peníze, protože jsem měla pytle pod očima. A jsem spokojená.Také záleží u které pojišťovny jste.
dobrý den, moc děkuji za odpověd, uklidnila jste mě. Nevím jak je to s tím hrazením pojištovny, jsem u VZP. To by musela dát potvrzení oční lěkařka? Je pravda, že mě to trochu překáží ve vidění.
Dojděte si k očařce a řekněte jí, že špatně vidíte na čtení, že vás pak bolí oči a hlava, trochu to přikrášlete a ona by vás měla poslatněkam na oční kliniku na vyšetření očí, Tam by měli posoudit jak jste na tom a pak žádají pojišťovnu zda vám to proplatí či ne.Ale zase když po vás chtějí jen 3500kč a jestli to můžete oželet tak bych si to zaplatila. Bude to pro vás rychlejší. Přes ta vyšetření to trvá dlouho. Já čekala 3měsíce a strávila jsem horomadu času na těch vyšetřeních. Ale zase když jsem potřebovala udělat horní i dolní víčka tak bych byla zaplatila25000kč a to už se moje peněženka kroutila. Držím palce ať vám to dobře dopadne.
Když už jse paní na operaci 2.6., tak není prostor natahovat se o operaci na pojišťovnu. Ty tři a půl tisíce nejsou taková darda, zvlášť když to pomůže.
Chtěla jsem plastiku víček přes VZP a očař se mi vysmál, že by ta víčka musela vypadat podstatně hůře. Přitom mi už vadí při pohledu, namáhám zrak, řídím auto, prostě to smetl se stolu jako dobrý vtip. Přitom vím min. o 3 ženách, které doporučení od svých očařů bez problému dostaly a byly na tom lépe než já. Prostě jak kde a jak u koho. Nebo pro koho?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.