Nejste přihlášen/a.
Já jsem byla asi před 16 lety. U oční lékařky, provedla mi operaci perfektně. Ale jak střihla do víčka, říkala"vy budete teda vypadat" a taky jo. Trpím na modřiny a měla jsem téměř celý obličej modro-fialovo-zeleno-žlutý, jak kdyby mě někdo zmlátil pěstí. Myslím, že je to individuální a každý to máme jinak. Já jsem se monoklů zbavovala asi týden. Jinak samotná operace pro mne nic příjemného taky nebyla, u druhého oka už jsem cítila šití a styděla jsem se říct, že už umrtvení nefunguje.
Přeji vám, ať to dobře dopadne, ať máte co nejmíň vedlejších projevů. Stojí to zato. Já jsem nešla ani tak z estetických důvodů, jako že už jsem skoro špatně přes spadlá víčka viděla.
Děkuji.A jak dlouho operace trvá? A jak je to s viděním po operaci? Budu mít oči zalepený a dá trošku pootevřít a vidět?
Já už si to po těch létech přesně nepamatuju, ale určitě ne víc, než hodina. A musel pro mne přijet doprovod, protože máte zalepené oči. Tenkrát to tak bylo. Můžu se zeptat na cenu? Já to měla za směšné tři tisíce.
No,..mám k tomu své důvody a rozhoupal jsem se k tomu po X letech "trápení" no.Snad to bude k lepšímu.
Před 12ti lety jsem byla na horních víčkách. Za hodinu bylo po všem, příjemné to nebylo, ale stálo to za to. Mně horní víčka přepadávala a špatně se mi koukalo do boku při řízení. Po operaci jsem čekala 2 hodiny na propuštění a odjela 60 km domů. Za týden monokly zmizely. Při prvním pohledu do zrcadla jsem měla pocit hrozně vykulených očí, prostě nezvyk. První slova co byla, hurá, už se mohu konečně pořádně namalovat. Příjemné to není, ale není to žádná hrůza. Nelituji rozhodnutí.
Každý asi trochu jinak. Já modřiny ani otoky neměla, domů jsem normálně jela autem, maličké papírové náplasti (proužek cca 0,5 cm široký) byly jen na víčku. Po zahojení stehů jsem podle doporučení lékaře několik měsíců masírovala ty "jizvičky", aby neztuhly. Nic není vidět, oči perfektní. Zbytečné to rozhodně nebylo, víčka mám pěkná (před operací jedno trochu cinklejší než druhé). Stálo to za to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.