Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cítím tampon

Od: ahojky* odpovědí: 7 změna:

Ahojky, je mi 16 a mám problém ze stále v sobě cítím tampon, při chuzi, když se posadim a treba se trochu zavrtim tak to až bodne. Nebo při vtaheni břicha nebo zatlaceni cítím jak kdyby se ve me ten tampon hybal. Problém je ten, ze nevím čím to je, jelikož ho dávám dostatečně hluboko až k deloznimu čípku, zkoušela jsem i aplikator kde tampon krásné zajel a už narážel na děložní čípek, ale pořad ho cítím, jsem zoufalá, nevím co je se mnou špatně

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

To je jednoduchý. Když ti nevyhovuje tampon, nos vložky.

Přesně. Já jej taky nemohla nosit. Maximálně jsem jej vydržela u moře, ale i tak jsem jej co 2 měnila, protože se tonedalo vydržet.

Dnes je víc možností. Kalíšek, menstruační kalhotky... Chce to zkoušet.

hodnocení

1x

Zdravím. Těch diskuzí na toto téma je zde hodně. I Vy jste zde již řešila a pokud žádná rada nepomohla, pak tampony nepoužívejte a vyzkoušejte něco jiného. poradte.cz/...

pb®
hodnocení

1x
Použít nejmenší velikost a dát co nejhlouběji. Ale pokud vadí tak vadí, budete muset používat vložky nebo menstruační kalhotky. I na kalíšek nejspíš můžete zapomenout, ten je mnohem větší než tampón velikosti mini.

hodnocení

1x
Tak teď proboha tampon nepoužívej, nebo seš masochista? Co třeba houbička? Ta se dobře přizpůsobí, velikost si případně upravíš podle sebe, princip je pak stejný, jako u tamponu - jen se houbička používá opakovaně.

natalie1991*
hodnocení

0x
Kup si menstruacni kalisek. Je to super vec a krasne se telu prizpusobi a jeste usetris
pb®
Jak pro koho. S tampóny jsem nikdy problém neměla, používám je od 14 let. Kalíšek jsem vyzkoušela a leží nepoužívaný v koupelně. Sice jsem rodila, ale je to prostě moc obrovské a fakt přemýšlím nad velikostí vagíny spokojených uživatelek a napadá mě cosi o vjezdu do pískovny. Na zavedení tamponu stačí prst jeden, na kalíšek aspoň 3 včetně palce. Když jí vadí nejmenší tampon, kalíšek nezavede, je delší a několikrát silnější i při srolování.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak si dát tampon
Otázky na téma zavedeni tamponu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]