Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cítím tampón

Od: ahojky* odpovědí: 6 změna:

Když zavedu tampon, tak ho cítím, je to nepříjemné. A zasunout dál mi nejde. Co mám dělat.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Použijte lubrikační gel. Tampon vklouzne dovnitř lehčeji a nebude dřít. Nebo zkuste jiný druh tamponu (třeba s aplikátorem) jestli se Vám nebude zavádět snáze. Dobře zavedený tampon byste neměla cítit a neměl by Vám nijak vadit. Ale jsou i ženy které tampon zkrátka nesnesou.

liska5
hodnocení

2x

Používat vložky.

floro*
hodnocení

1x

Nemáte ho dost hluboko. Nejspíš ho tlačíte rovnou do děložního čípku - buď ho nezavedete dost hluboko, nebo ho čípek vytlačí. Zkuste zavést tampon nejakým směrem více do boku (doprava, doleva, směrem k pupku či naopak k páteři, jak se podaří). Minete čípek a zavedete jej hlouběji.

hodnocení

0x

Máte ho špatně zavedený, vyndejte ho a zkuste nový znovu zavést wikihow.cz/...

hodnocení

0x
Já mám podobný problém, už to ke mě patří. Zvyknu si, takže za několik málo minut už to nevnímám. Za to pohodlí mi to stojí. Stačí jít něco dělat a nemyslet na to. Někdo je holt citlivější.
Jen je dobré hlídat, aby člověk moc při zavádění nespěchal a nepodráždil tím sliznici.

tebi
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 20. 08. 2020 22:04:36
Prosím držte se dotazu! Váš komentář tazatelce nijak nepomůže, díky!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma zavedeni tamponu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]