Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Chléb s kváskem nebo bez

Od: ivisek odpovědí: 3 změna:
Chleba jsem jeste nikdy nepekla, ale moc bych ho chtela zkusit. Je podle vas lepsi kvaskovy, se kterym je tedy ale i vice prace anebo je i dobry ten bez? A mate nejake osvedcene recepte?

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

floro*
hodnocení

2x
Zrovna tady máte recept na skvělý kvaskovy chleba. poradte.cz/...
A když už chleba, tak jedině kvaskovy.

 

hodnocení

2x
avatar libor007

Kváskový bude nejlepší. Na první pohled je postup složitější, ale nehledej v tom žádnou vědu - vše bude po dvou pečeních rutina. Receptů vyplivne googl stovky. Pro začátek bych asi doporučil pšenično-žitný, později se zkušenostmi dle chuti s větším podílem žita a třeba s celozrnnou moukou.

 

sosna
hodnocení

0x

Jaké chlib? Placka nebo štricla?

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]