Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje dcerka se bojí mixeru

Od: monisaska® odpovědí: 14 změna:
ahoj,moje dcerka se jmenuje Petruška,má pul roku a Když jdu mixovat,tak se boji mixéra.jak začnu vrcet s mym stolnim mixerem,Petruška začne brečet.a protože Petruška má zavedenou žaludečni sondu tak ji musím jidlo dlouho mixovat.co ji mám rict pred tím než začnu mixovat?mám i zavrit dvere do kuchyne?díky.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Pořád je jí půl roku a pořád se bojí? *smich*

poradte.cz/...

xemi
hodnocení

0x

Zdravím, ubezpečte ji, že se nic neděje. Je normální, že se bojí, mixér dělá dost rámus. Zkuste zagooglit "Dítě se bojí mixéru," na maminkovských webech je koukám několik diskuzí.

hodnocení

0x

Zdravím. Půlročnímu děcku nevysvětlíte, jak má reagovat na hluk který je mu nepříjemný. Když mixujete, zavřete si dveře v kuchyni. Až bude hotovo, tak zajděte malou uklidnit a pochovat.

liska5

Jasně, v pokoji to nebude tak řvát, nemusí se děsit, naopak si vytvoří na ten zvuk podmíněný reflex. Jak to zavrčí, už se bude těšit na jídlo.

hop®

Já se dcerce ani nedivím, když mixér dělá ":vrrr-prd,jemne slysitelne bum,bum .vrr-prd,bum,bum"... :-D

hodnocení

0x

Samozřejmě že se takového ostrého zvuku bojí, takový zvuk ji děsí. A půlročnímu dítěti nic kolem toho nevysvětlíte. Domácí zvířata se v době kdy venku létají rachejtle a ohňostroje zavírají doma, aby toho slyšela co nejméně a neděsila se. Totéž je třeba udělat s dítětem, ochránit ho před takovým zvukem. Nemusí stačit ani vedlejší místnost, dveře nestačí. Tak svoji Petrušku neděste, může mít i nervové následky do budoucna. Maminka by své dítě měla umět ochránit! Tak ať se vám to daří, mami!

hodnocení

teď jsem kontrolovala zeleninu,jestli je rozmixována,ješte to není,dala sem ji znovu premixovat.

hodnocení

0x

kupte jí na uši sluchátka a v rámci náký hry jí to před puštěním mixéru nasadte na uši

hodnocení

ale co mám dcerce rict pred tím než pojedu mixovat?

Půl roční dcera nepochopí, co říkáte.

slon

Zajeď mixovat sem

hodnocení

jak dcerce naznačit že jdu mixovat,že budu vrčet?

Vždyť nevrčí, ale dělá "vrr-prd,bum,bum" *smich2*

hodnocení

0x

Já prostě nechápu, že tolik lidí baví psát tyto "vtipy".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]