Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mixováni a pulročni dite

Od: monikicka* odpovědí: 7 změna:
ahoj já mám pulrocni dcerku Petrušku,Když jdu mixovat,ona se mi boji zvuku mixeru.co ji mám rict Když už jdu zapnout mixér?jak mám pri ni Když ji mám pri sobe mixovat?díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mixik
hodnocení

3x

Určitě zapínejte mixer, když tam děcko nebude. I kdybyste ho měla odnést do koupelny.

Je malá a ten zvuk a náhlý k tomu, ji vyděsí. Vždyť je to mimčo.

Tady se děcku přizpůsobte, měli jsme to s vnukem také, rána v paneláku, vrtání, vysavač, štěkot psů na ulici /ruce na uších a pryč/, vždycky sebou trhnul a začal plakat.

A vyrostl z toho, a dokonce říká, hele, už se nebojím, nelekám.

Děti mají sluch velmi citlivý a u některých to je i na fono vyšetření.

monikicka*
hodnocení

já pred mixovánim rikam dcerce jenom:tak teď jde maminka na chvíli pryc,jde ti udelat pochoutku,maminka bude trochu vrcet.pak dam prísady do mixeru a Když jdu vrcet,tak zavru dvere do kuchyne a pak mixuju.

hodnocení

2x

A co vysavač nebo pračka?

Změňte mixér nebo dceru :-D.

hodnocení

1x
Moje děcka byly vždy zalezlé ve vedlejší místnosti a bylo to ok. Časem jsem je pomalu přivykal tak, že jsem je držel v náručí poblíž mixéru+samozřejmě nějaká ta omáčka, abych je něčím na mixování zaujal.

hodnocení

1x

Půlroční dcerce toho moc nevysvětlíte, na hlasité zvuky jí musíte postupně zvykat) Vše nejdříve potichu, potom zvyšovat hlasitost. Mixér je dle mého nejvyšší level ovšem, ten je nepříjemný i mě*smich* V tak malém věku bych malou zabavila v jiné místnosti v postýlce a rychle za zavřenými dveřmi bych mixovala*smich*

Co zubní vrtačka? Ta vede u mě už od mala dodnes jako high level nepříjemnosti :)

Pravda*smich* na to jsem ani nevzdechla*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]