Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je někde k dostání husí krev /konzerva/?

Od: liska5 odpovědí: 9 změna:

Napadlo mne, jestli se vůbec ještě dělá. Mívali jsme ji kdysi na cibulce s novým bramborem..A ze zbytku se dala uvařit obstojná zabíjačková polévka /+ vývar, vař.kroupy, česnek, majoránka, ...někdy ještě pepř a kmín/

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Mnoho let jsem ji neviděla. Taky jsem ji mívala ráda, na cibulce, s trochou pepře a majoránky a ještě jsme do ní myslím zamíchali vejce. S novými bramborami mňam.

liska5
hodnocení

My vajíčko určitě ne. To jsou dvě bílkoviny...Ale něco kyselého k tomu, myslím okurek, zelný salát...

Odkaz je neplatný, nevím proč :(
Zadejte si do vyhledávače "Husí krev" a tam vám vyjede diskuze ze zdejší poradny z roku 2017.
Jsou tam tipy, kde se dá koupit.
liska5
hodnocení

Děkuji, ale tohle můj archaický počítač neotevře...*plac*

Jo, jo, na internet jsem ani nešla. Rovnou jsem napsala dotaz.

Funkční odkaz poradte.cz/...

Liško, tak " kejikl" mě předběhl *tyty*
Doufám, že je stále vyrábějí.

liska5
hodnocení

Jé, vidíte, tam jsem se dokonce zapojovala do diskuse, když jsem ještě byla Balzerka. Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]