Nejste přihlášen/a.
Každá žena a dívka (tedy skoro každá) si přeje vypadat pěkně. Proto používá řasenku, aby byly řasy na pohled delší. Proto si dá záležet na účesu, aby byly vlasy alespoň zdánlivě hustě, lesklé, načechrané. Proto nosí podprsenku, aby neměla prsa po kojení až k pupíku. Lakuje si nehty. Dříve si ženy šněrovčkou zužovaly pas. Těch ženských triků je mnoho. Budiž, jsou to triky na oblbnutí mužských. Ale jsou a budou ženami používané. Jedním z takových důležitých triků je volba obuvi. Noha a pak i celkově postava v lehkém střevíčku vypadá úplně jinak než v těžkých masivních botách. Nechápu, jak si toto může někdo, kdo se zajímá o svůj celkový vzhled, obout. Také nosím pohory. Ale jen na turistiku.
K určitému stylu oblékání ano, jsou moc pěkné. Ale jestli jste vy ta, co sem postuje ty macaté slečny v leginách, tak vás varuji, tyhle boty si nekupujte.
Dobrý den, botky jsou to v každém případě zajímavé - nahoře elegance a dole pohorky. Mohlo by se v nich dobře chodit (pevná podrážka, která by neměla klouzat). Myslím si, že pro mladé děvče se to snese. Zdravím!
To jsou zase řeči, že kdo nosí podpatky je namyšlený. Větší blbost jsem neslyšela (i když tady je to někdy pramen takových názorů). Podpatky jsou staletí osvědčený způsob, jak docílit vizuelně lepšího pocitu z nohou, postavy. Dnešní holky jsou dost líné a leckterá nevypadne z tenisek celý život, ale není to nic, čím se může chlubit. Je to stejně nezdravé jako nosit deseticentimetrové podpatky i do práce ve fabrice.
Ne, na Vás určitě ne. Budete v nich utopená, připrclá.
Potřebujete trošku švih, ne tak robustní a na nulovém podpatku, tohle je bota do roviny.
Pokud máte styl punk, metal, tak potom ano, ale musíte mít i vše ostatní /líčení, doplňky/ k tomu sladěné.
To není korektktní /asertivní/ názor - vyšší podpatek = namyšlený člověk. To si lidi zaškatulkujete a mnohdy se spletete. Též si tím pádem myslíte, že jste snad lepší na nízkém podpatku? Popřemýšlejte.
To se může někoho dotknout. Některé profese vyžadují dress code /letušky, bankovní úředníce/, a někdo i kvůli bolestem nohou, nebo zad musí zvolit vyšší podpatek a věřte, že i mezi normálními, příjemnými ženami jsou které nosí k sukni boty s vyšším podpatkem.
Já osobně bych vypadala jak malé pívo, useknuté kecky apod. I to lichotí postavě, prodlouží nohu. Já jsem ale kalhotový typ, takže střevíce na vyšším výjimečně do společnosti, na svatbu apod..
Já myslím, že jsou moderní, tak proč ne! Mi se nelíbí, ale proti gustu! Proč se na všechno ptáte, noste co se líbí vám, my v tom chodit nebudem! Myslet si, že v podpatcích chodí jen namyšlení, jeeeee, to je vážně blábol! To já je ovšem také nenostm, protože jsou nepohodlné, nezdravé. Ovšem obdivuji ty, které jsou ochotny pro krásu trpět...Já ne...
Boty se mi nelíbí, ale dívala jsem se, jak se oblékáte. Už jste se zde ptala několikrát a několikrát pořeposílala různé fotky. Píšete, že ještě ke všemu nějak šmajdáte. Ale pokud by se Vám v těch botech chodilo dobře tak si je klidně kupte, protože ono je to vlastně jedno. Nic tím sice nevylepšíte, ale ani pokazit už není co.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.