Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbily by se vám tyhle boty na holce?

Od: tazatelka odpovědí: 35 změna:

35 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

inspa*
hodnocení

11x

Proč ne, na pole či do chléva...

tazatelka
hodnocení

Prej do chléva :)
Myslela jsem do města k černým kalhotům..
inspa*

Tak pokud je vám 14-15 a posloucháte metal, pak možná i do města... metalshop.cz/...

hodnocení

7x

Každá žena a dívka (tedy skoro každá) si přeje vypadat pěkně. Proto používá řasenku, aby byly řasy na pohled delší. Proto si dá záležet na účesu, aby byly vlasy alespoň zdánlivě hustě, lesklé, načechrané. Proto nosí podprsenku, aby neměla prsa po kojení až k pupíku. Lakuje si nehty. Dříve si ženy šněrovčkou zužovaly pas. Těch ženských triků je mnoho. Budiž, jsou to triky na oblbnutí mužských. Ale jsou a budou ženami používané. Jedním z takových důležitých triků je volba obuvi. Noha a pak i celkově postava v lehkém střevíčku vypadá úplně jinak než v těžkých masivních botách. Nechápu, jak si toto může někdo, kdo se zajímá o svůj celkový vzhled, obout. Také nosím pohory. Ale jen na turistiku.

etana*
hodnocení

6x

K určitému stylu oblékání ano, jsou moc pěkné. Ale jestli jste vy ta, co sem postuje ty macaté slečny v leginách, tak vás varuji, tyhle boty si nekupujte.

tazatelka
hodnocení

Dávala jsem fotku z žlutým tričkem a kraťasy ..pokud někdo prosím najde . Já tu fotku už smazala .
poradte.cz/...

ben®
hodnocení

5x

Dobrý den, botky jsou to v každém případě zajímavé - nahoře elegance a dole pohorky. Mohlo by se v nich dobře chodit (pevná podrážka, která by neměla klouzat). Myslím si, že pro mladé děvče se to snese. Zdravím!

hodnocení

2x

Jestli ty kalhoty budou dlouhé a široké, aby boty nebyly vidět, tak ano.

vilik*
hodnocení

2x
Myslím, že tyto boty vyhovují z hlediska BOZP jako boty pracovní pro profese typu skladník, protože disponují hrubou neklouzavou podrážkou, pevnou špičkou a patou.
Ovšem, na některé činnosti přesto nevyhovují, protože nejsou odolné vůči pořezu, vůči elektrickým výbojům a vlastně ani proti vodě. Nemají také zpevněný kotník a reflexní prvky, předpokládám ani ocelovou špičku.
Kdybych vás v nich potkal, domníval bych se, že jdete zrovna z práce někde v místní fabrice a nestihla jste se přezout.
Moje manželka by si je určitě nekoupila. Baleríny si kupuje, ale vypadají jinak.
Samozřejmě, noste, co je vám libo.

hodnocení

2x

Ne, přijdou mi jak pro tělesně postižené. A nebo jak už tu někdo psal "japonský lolitky" .

boty
hodnocení

2x
Já mám podobné celokožené z Itálie a báječně se v nich chodí, navíc jsou teď všude supermoderní pro mladší věkové kategorie, ale byly dost drahé pro chudší vrstvy. Možná budou i z levnějšího materiálu:)

etana*
hodnocení

1x

To jsou zase řeči, že kdo nosí podpatky je namyšlený. Větší blbost jsem neslyšela (i když tady je to někdy pramen takových názorů). Podpatky jsou staletí osvědčený způsob, jak docílit vizuelně lepšího pocitu z nohou, postavy. Dnešní holky jsou dost líné a leckterá nevypadne z tenisek celý život, ale není to nic, čím se může chlubit. Je to stejně nezdravé jako nosit deseticentimetrové podpatky i do práce ve fabrice.

tazatelka
hodnocení

Já jen říkám že podpadky ..nemohu nosit .. protože mám od přírody špatný styl chůze který zbrusý každý boty jen ty rovný ne ..nedávno jsem sem dávala otázku na bílé baleríny Adidas..
Já zbrousím i sněhule za jeden rok..
Mohu vložit fotku..
etana*

Ne, vy jste se vyjádřila, že podpatky nosí jen namyšlení lidé. A to kritizuji. Jinak si šmajdejte jak chcete, to je vaše věc. Ovšem boty, které jste sem dala chtějí celý styl, nejsou to boty ke všemu a taky musí být čisté a naleštěné jako sklo, jinak to budou jen další šrpály. Máte na to?

hodnocení

1x

Já mám pocit, že jsemje několikrát zaznamenala na mladých Japonkách, které si hrají na panenky. Kárované sukýnky, černé vestičky, bílé halenky, bílé podkolenky a tyhle boty. Mašličky na copáncích. A neuvěřitelně nalíčené oči, krvavě červené rty. Lolitky!

xxk
hodnocení

1x

Podle mne jsou botky moc pěkné. Mladé slečně budou slušet.

senior
hodnocení

0x

Ne, na Vás určitě ne. Budete v nich utopená, připrclá.

Potřebujete trošku švih, ne tak robustní a na nulovém podpatku, tohle je bota do roviny.

Pokud máte styl punk, metal, tak potom ano, ale musíte mít i vše ostatní /líčení, doplňky/ k tomu sladěné.

tazatelka
hodnocení

Ten styl nemám ale boty se mě líbily ..ale já nesnáším potpadky..ty nosí jen namyšlený lidi
senior

To není korektktní /asertivní/ názor - vyšší podpatek = namyšlený člověk. To si lidi zaškatulkujete a mnohdy se spletete. Též si tím pádem myslíte, že jste snad lepší na nízkém podpatku? Popřemýšlejte.

To se může někoho dotknout. Některé profese vyžadují dress code /letušky, bankovní úředníce/, a někdo i kvůli bolestem nohou, nebo zad musí zvolit vyšší podpatek a věřte, že i mezi normálními, příjemnými ženami jsou které nosí k sukni boty s vyšším podpatkem.

Já osobně bych vypadala jak malé pívo, useknuté kecky apod. I to lichotí postavě, prodlouží nohu. Já jsem ale kalhotový typ, takže střevíce na vyšším výjimečně do společnosti, na svatbu apod..

tazatelka
hodnocení

Ja nemůžu mít ani 1cm problém u mě že každý boty sešmajdám..je to typem chůze ..takže musím mít pevnou rovnou podrážku já mám zbroušené i sněhule a to je mám rok..já s tím nic neudělám..jsem po operaci kolene a je to můj styl chůze ..

hodnocení

0x
Nemáte platfus?
radikal
Co sem pletes nemcinu? *smich*
Tak dobrá, ploché nohy :)
tazatelka
hodnocení

Nevím zda placaté ale křivé..:)

hodnocení

0x

Jestli slečna botky unese, tak v nich může chodit.

tazatelka
hodnocení

Nahoře mám odkaz na moji postavu

tebi
hodnocení

0x

Já myslím, že jsou moderní, tak proč ne! Mi se nelíbí, ale proti gustu! Proč se na všechno ptáte, noste co se líbí vám, my v tom chodit nebudem! Myslet si, že v podpatcích chodí jen namyšlení, jeeeee, to je vážně blábol! To já je ovšem také nenostm, protože jsou nepohodlné, nezdravé. Ovšem obdivuji ty, které jsou ochotny pro krásu trpět...Já ne...

pandora*
hodnocení

0x

Kdyby byla jiná podrážka, vypadalo by to lépe. Co k tomu chcete nosit? Mají vůhec vaši velikost, aby vám noha zas neplandala. Podrážka je jak na zimní boty, pohorky ap.

hodnocení

0x

Ne- na holce vůbec takové bagany..,,ženská má mít podpatky a ne tohleto jsou to pohory

joudic*
hodnocení

0x
me se nelibi ten vrsek, vypada to divne, odbyty vzhled

hodnocení

0x

Podobné fasujeme ve fabrice, za mě by jste s tím moc parády neudělala.
Ale co se nelíbí jednomu, ...

Líbily by se vám tyhle boty na holce? #2

etana*

ty jsou asi tak podobné jako jsou si podobné šaty od Diora a zástěra, co fasujete ve fabrice

nov
hodnocení

0x

Mně se i líbí, jen si myslím, že jsou asi hodně těžké a nebude se v nich dobře chodit. Ta podešev je zřejmě tvrdá a neohebná.

hodnocení

0x

Boty se mi nelíbí, ale dívala jsem se, jak se oblékáte. Už jste se zde ptala několikrát a několikrát pořeposílala různé fotky. Píšete, že ještě ke všemu nějak šmajdáte. Ale pokud by se Vám v těch botech chodilo dobře tak si je klidně kupte, protože ono je to vlastně jedno. Nic tím sice nevylepšíte, ale ani pokazit už není co.

tazatelka
hodnocení

Dávala jsem sem fotku v žlutém tričku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]