Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co byste změnily na tyhle postavě?

Od: tazatelka odpovědí: 57 změna:
Vkládám do blbé rubriky asi . Každopádně se ptám co by jste změnily na moji postavě už jsem pár kg zhubla . A index mě vychází ale určitě ještě hubnout budu . Děkuji za názory.
Co byste změnily na tyhle postavě?
Co byste změnily na tyhle postavě? #2
Co byste změnily na tyhle postavě? #3

57 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinna*
hodnocení

6x

Já bych nechala vyměnit především mozek aby tazatelka měla normální myšlení a nezabývala se blbostmi-a teď do mě

asd1

Co je nenormálního na snaze vypadat hezky? Někdo brečí před zrcadlem a někdo se jde projít.. A třetí se cpe dortem a vůbec mu nevadí že váží 150 kilo a nevyleze schody.

gordon

.typicke -- "jsem krasna i se 150 kily... komu se to nelibi tak ten si me nezaslouzi. jsem dokonala jaka jsem a az do konce zivota na sobe nic nepotrebuju menit..moje zajmy jsou rvani, sekyrovani a projevovani nespokojenosti a byt prijemna jak spocena zádel s povahou stahovat snazici se lidi dolu. Jen aby se sama citila lip, protoze vi, ze kdyz ostatni budou stat taky za houby tak pak se nemusi citit trapne a nic si vycitat.

jenze holka ..nikdo neni dokonaly a ti co projevi snahu se zlepsovat tak si zaslouzi podporu. Takze si dej dorta, bez nakrmit tech 20 kocek co mas a neoxiduj.

to tvoje "normální myslení" je nenormální myslení. Co je normální myslení uz z definice urcuje většina...ne menšina.

ne nejsi krasna se 150 kily..budi to odpor..uz jen proto, protoze ostatni lidi nerozeznaji kde to ma hlavu a patu a taky proto, ze lidi vidi, ze na tom clověku "něco" nefunguje

72mona
Tak nevím, jestli náhodou nebylo porušeno nějaké pravidlo *co* Já bych si třeba mozek klidně někde nechala vyměnit, ale pokud vím, zatím to není možné. M.
Výměna mozku by se nám nevyplatila. Pořád bychom myslely na ženské, sex a pivo

hodnocení

4x

A že se nevykašlete na cizí názory. Záleží na tom, jak se cítíte, i kdybyste měla postavu jako modelka,určitě si někdo rýpne. Jedna kamarádka je příšerně hubená, přestože pořád cvičí a posiluje, není to vidět, ve 40 letech má vrásky a co s tím zmůže? Druhá je trochu při těle, manželovi se tak líbí, má spokojenou rodinu, taky cvičí a váhu neřeší. S manželem mají podobnou postavu a děti hubené, kamarádi se s nimi rádi setkávají, že jsou pohodoví. U vás bych postavu neřešila, myslím, že jste akorát.

tazatelka
hodnocení

Děkuji máte pravdu :)

pb®
hodnocení

3x

Vědomně se více narovnat a vytáhnout u pasu, nevyvalovat břicho ale naopak ho zatahovat. Ono to spolu souvisí, ale nadměrná lordóza, tedy prohnutí v bederní části páteře s sebou nese nadměrný tlak na břišní orgány, která tlačí na břišní stěnu a ta když není dost silná, projeví se právě takhle vyvaleným břichem i na jinak štíhlé postavě.

hodnocení

3x

Já si myslím, že bych na takové postavě neměnila nic. Ale zaměnila bych nespokojenost a komplex za spokojenost a sebevědomí s úsměvem. Je potřeba naučit se žít s tím, co nám osud/příroda/život nadělí. A být na to hrdý, protože to je jediné co máme a je jenom naše.

idanova*
hodnocení

2x

Zdravím. Já bych změnila jen ty šortky. Tyto vám nesluší. Jinak ok. Cvičte a jezte tak, abyste byla zdravá a cítila se fajn. Nic jiného není třeba. Ida

tazatelka
hodnocení

Jaké by jste mě poradila?

tebi
hodnocení

2x

Na 22mate velky zadek, protože jak člověk stárne hubne se hůř , jinak ok..

tazatelka
hodnocení

S břichem souhlasím ale ten zadek mě nevadí..naopak mám kamarádku a ta říká že mám co aspoň dát do kalhot ..ona prostě nemá zadek je prkno a přítel ji nemá za co chytit

hodnocení

2x

Trošku se zamyslím, neva? Mám pocit, jak bylo stroletí páry, tak teď je století nespokojenosti a "hladu". Tím hladem nemám na mysli prázdný žaludek, ale pocit, že máme málo. Málo krásy, málo úcty, málo majetku, málo. . . Pořád jsme nespokojení, hladní. *alene* "Kdo jsem já, že si troufám soudit?" Zajímalo by mě, kdo z těch, kteří mají tak kritické oči, jsou dokonalí. Kolik si občas stoupne k zrcadlu nahatý a řekne si, že je to fajn? Kolik se pokusilo změnit něco na svém vzhledu a zjistilo, že se to prostě nedá, ani jaguár nemůže změnit své skvrny. A navíc, všechny ty řeči okolo ho natolik znejistělo a pošramotilo mu zbytky sebevědomí a jakž takž spokojenosti se sebou. Myslím si, že to, jak se říkalo, "vlastní chvála smrdí", že je naprostým nesmyslem, uvrhujícím člověka do nespokojenosti a "hladu". Proč to? Nikdo nikdy nebudeme dokonalí a bohužel, spokojení. A ve své nespokojenosti štípáme kolem sebe. K čemu je to dobré?

dusger*

Tohle je naprosto zcestná a zbytečná odpověď. To tazatelka požádala o kritiku, té se jí dostalo, navíc celkem slušně formulované, mírné a některé i pochvalné. To jako rádci smí jen chválit a vlastně lhát? A navíc požádala celou zdejší komunitu, nejen krásné a dokonalé lidi. Taky kdo by měl posuzovat a vybírat ty nádherné a výjimečné lidi, kteří, a jen oni, tady smí odpovídat. To ty jsi ta nádherná, dokonalá a jediná spravedlivá?

Se vší úctou Jen blázen se dívá na prst, který ukazuje ke hvězdám. Čínské přísloví

hodnocení

1x

Nemyslím, že by na této postavě bylo potřeba něco měnit. A když už, tak nic zásadního ani dramatického.

zz
No buď větší prsa nebo menší břicho a stehna,popř.oboji, ale prsa se dají upravit lepší podprsenkou a celkově postava jiným oblečením. Pokud nejste těhotná.
tazatelka
hodnocení

Ano břicho bych ráda ještě zhubla prsa mám malé. A psala jsem je foceno s podprsenkou na doma . Ona už má svoje léta . Do města normálně nosím zpevňující podprsenky .
tebi

Tazatelko, páni, nemáte ani náhodou malá prsa! Tak velikost 2?Buďte ráda, že nemáte 7.:))Víte ,jak hnusné překážejí? Jak je nemožné je spát na břiše? Jak nejde v ničem vypadat slušně ,když máte stany?

hodnocení

1x
Začal bych odbarvením toho křiklavě modrého obličeje. Jinak nevídím nic špatného.

senior
hodnocení

1x

Kromě břicha se mi vše líbí. Na třetím snímku je břicho povolené a hodně vystouplé.

Chválím úzký pas.

Stehna jsou krásně ženská.

Takže se zaměřit na bříško.

A při cvičení se zpevní všechno ostatní.

Ale nevím, co tomu řeknou kolena. Na youtube jsou rehabilitační cviky s malým zatížením kolenou.

Tohle jsem začala cvičit. Cvik je v leže na zádech, tlapky skrčené pod sebou, ruce spojit za hlavu, nadzvednout pánev, držet a na jedna koleno pravé nohy a levý loket k sobě /nebo alespoň se snažit/, na dva položit, na tři prohodit ruku a nohu a na čtyři položit na zem.

itguru*
hodnocení

1x

Mě se zdáte v pohodě. Ani ne tlustá, ale ani ne extra hubená, prostě tak akorát. Změnil bych jen oblečení. Něco víc vyzívavého a sbalíte každého. a chodit bez podprsenky. Měl jsem holky modelky i tlusté, nejvíce mi vyhovují váš typ postavy. Však všichni jednou zestárnou a nebudu lhát, moje břišáky už jsou taky dávno pryč a ted už mi roste pneumatika, s takovou by mě modelka vyhodila z domu.

hodnocení

1x

Na jedné fotce se červenáte, ale to nemusíte, není za co se stydět, vaše postava není špatná. Co by některé za takovou postavu daly.

mrak
hodnocení

1x

Přiznám se, že jsem Vás také tipoval na maminku 40+. Než jste uvedla věk tak jsem chtěl jsem Vám chtěl napsat že na 30 dobrý, na 40 super a na 50 perfektní.Na mladou holku 22 let mi postava příjde možná trochu usedlejší. ALE fotky mohou klamat, není vidět obličej tím by fotka zíkala také jiný dojem. A možná.. ty fotky jsou provedené z vrchu dolů, mohou zkreslovat.

hodnocení

0x

To záleží komu se chcete líbit. Pro někoho je to ideál už teď a pro někoho ještě cesta za dalšími 10kg dolů... ;)

tazatelka
hodnocení

Jsem po dvou operacích kolene..tudíž se musím udržovat. Ještě se zeptám je to focené se straší podprsenku které je lehce vytáhlá. Můžu si ji ještě nechat nebo vyhodit? Nové teda už mám nakoupené.

asd1
hodnocení

0x

Ubrat tak 5 kilo sádla, přidat dvě kila masa a celkově zpevnit postavu - pohyb všestrannýho typu např. plavání, kolo, běžky... V porovnání s průměrem to je ale hodně dobrý už teď.

tazatelka
hodnocení

Ještě dodám byla jsem v poradně ohledně hubnutí a tam mě změřily . Říkám jim že mám špeky na břiše a oni mě řekli že mám ideální procento tuku tak jsem se snima pohádala a odešla . I blbý totiž vidí že mám špeky na břiše a tudíž potřebuju zhubnout.
pb®

Četla jste můj příspěvek o břichu a důvodu toho, že je větší?

tazatelka
hodnocení

Ano četla ale i tak. Se mě zdá moc tuku.

gordon
hodnocení

0x

vidim trochu vetsi podbrisek (ne, ze by to extra vadilo), ty stehna vypadaji cvicenim nepoznamenane, fotka zezadu tu neni..coz docela chybi.

vetsi zadek neni na skodu nekomu se muze libit, zvlast kdyz je pekne tvarovana panev, coz u Vas vypada, ze tak je.

kdybych byl tahle zenska tak bych zacal cvicit drepy -- vytvaruje/posili se pekne zadek a stehna.

hubnuti dietou je na houby...cvicit se musi. pak odpadne nutnost patlat na sebe make-up a prekryvat oblecenim nedostatky.

prsa ok

ruce pekne nepovisle

ten uzky pas je +

pekna panev je +

velky zadek nevadi

necvicenne stehna je -

nevidim zadek zezadu je -

to bricho ploche neni no ale co by clovek nechtel.

tazatelka
hodnocení

Chodím na orbitrek a ikdyž jsem zhubla ..ty stehna jsou stále taková ..chodím i na procházky sca 20 km dělám takový okruh. Ráda sportuji ale ten orbitrek mě hodně baví .
gordon

jak je libo no,

me tam na nohach proste chybi vic tech svalu nad kolenem - jenze to je ted otazka, jak moc muzete zatezovat ty kolena, jelikož si myslim, že orbitrek a prochazky svalovou hmotu moc nepridaji a nebo jen tehdy když jim venujete neumerne casu, jsou ale setrnejsi ke kolenum.

asd1

Slabý má i ručičky.. Ale zrovna dřepy je totální píííp akorát by si odrovnala kolena.. A zrovna svaly typu "kulturista" jsou spíš hnus i u chlapa natož u ženský.. Typ postavy desetibojař, triatlet apod. Nebo biatlonistka... Něco všestrannýho, procházky s hůlkama (nordic walking - zapojí se i horní půlka těla), plavání všechny styly včetně motýlka :D, běžky atd... Počasí na koupání je, tak může chodit plavat k rybníku...

janh*
3x týdně 70km na kole do pořádných kopců a budou stehna jak Arnoldova ruka...
janh: To je nesmysl...čím lepší vrchař, tím prakticky méně svalů. Svalnatý cyklista rovná se spurtér, případně dráhař.

hodnocení

0x

Dobrý den.

Každému se líbí něco jiného.

Takže za sebe ale myslím,že objektivně.

Plusy.

Ruce máte krásné.

Nohy a prdelka taky.Mě se líbí žensky tvarovaný zadeček.

Mínusy

V poměru k břichu máte malá prsa,nebo naopak vystouplé větší bříško (pupík)

Žena musí mít tvar přesýpacích hodin a tudíž mít horní objem větší,než pas.Známý poměr prsa,pas,boky.

Je to dáno přírodou a dokázáno vědecky.Tak to sama příroda zařídila,že se mužům "nelíbí" těhotné ženy.Podvědomě o ně nemají zájem a nechávají jim klidu a pokoje.A svoje svádění a zájem směřují "netěhotným" ženám.Které poznají,že právě nemají větší bříško,než prsa.

tebi

Nerozumím jednomu , proč kritizujte prsa tazatelky, Bože můj...S tím jako udělá co?Může shodit 10kg, pak nebude mít špeky, může cvičit, zpevní tělo, ale prsa?To jak by řekla, že máte malý penis a teď se starejte!

tebi

A abych nebudila dojem , že se mne to dotklo , protože mám prsa malá, mám je přesně opačně...

Vážená paní.Nekritizuji.Jen jsem reagoval na otázku zakladatelky tohoto tématu "Co by jste změnili na této postavě"

Tudíž jsem napsal svůj svobodný názor.A napíšu to tedy na tvrdo.Klidně bych začal liposukcí břicha.Teď nabízejí např v jedné nejmenované klinice v Brně letní akci sleva 10 000 korun Slim Lipo laserová liposukce a odsají tukové buňky a ty se již nikdy nevytvoří.Člověk zhubne hned (tedy hojení trvá 3 měsíce) ale pak máte klídek.Pochybuju,že běžný smrtelník s běžnými starostmi o zaopatření rodiny cvičením zhubne.A výsledek bude fakt poznat !

Pokud by paní chtěla zajít ještě dál,je možné zvětšení prsou anatomickými inplantáty a budemít "kozy jako vozy" obrazně řečeno a případně i moc pěkný žlábeček.Pokud si pak vezmě pěknou push apku.

Omlouvám se pokud jsem se někoho dotkl,ale tak taky názor myslím.

hodnocení

0x

Především to y ve změnily.

jenda2*
hodnocení

0x
Podle me by to spise chtelo zamereni na drepy pro zpevneni zadecku. Jinak vypadate velice dobre.
tazatelka
hodnocení

Děkuji ty dřepy zrovna moc nemůžu ..jsem po operaci..s kolenem skracovali mě vazy..ale chodím pravidelně a ráda chodím na orbitrek..
jenda2*
Prave tim spise drepy. Delejte jen polodrepy, t.j. nedosedat na zidli.

jenda2 : Vy jste lékař? Co když právě tohle má zakázané?

joudic*
hodnocení

0x
tak kazdy neco jinyho, za me by tohle neproslo no, ale jinak docela v pohode, a ty stehna a bricho urcite vidite i sama

hodnocení

0x

Na této postavě bych vyměnila nepadnoucí podprsenku za padnoucí a jiné oblečení. Jo a taky ty štípance, když vidím ten fenistil ;)

lila
hodnocení

Proč zrovna to jiné oblečení? Ráda chodím ve sportovním do města? Občas teda sukně nebo tak ale většinou tričko a šortky :)
itguru*

Tohle není sportovní oblečení, ale triko ve stylu dám si co najdu, triko na doma, nikoliv na ven. Mě se líbí slečny v halenkách. Když už sportovní, tak prodyšné trička. např. toto

tazatelka
hodnocení

Každému se líbí něco jiného :) a člověk když to někdy vidí ve městě
Měla jsem na mysli lépe padnoucí.
tazatelka
hodnocení

To zkresluje fotka ..padnou mě krásně ..jinak halenky nesnáším.

itguru*
hodnocení

0x

Taky hodně záleží na věku, kolik Vám, zdovolením je? Já jen že jsem nikdy neviděl hubenou maminu, všechny ženy jsou štastné se svým mužem, at už v mládí vypadaly jako sex bomby nebo ne.

tazatelka
15.08.20 13:59
hodnocení

22
tazatelka
hodnocení

Bude mě 22
pb®
A já tipovala tak 45 a odnošené dvě děti. Ve 22 s tím pupkem fakt něco udělejte, ve vašem věku na něj nemáte nárok. Tohle nemám ani po dvou dětech a přeřezaných svalech po císaři.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]