Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Které boty? Na podzim

Od: tazatelka odpovědí: 12 změna:
Ahoj..už pomalu přemýšlím nad botami na podzim. Dvoje mám i internetu a jedny jsem vyfotila v krámě. Můžete i ukázat svoje nebo poradit stránku.
doplněno 18.08.20 17:10: Ještě dodám věk je mě 24..ale u bot asi jedno.

Které boty? Na podzim
Které boty? Na podzim #2
Které boty? Na podzim #3

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tebi
hodnocení

0x

Ale to jsou zimní a než bude kolem nuly, bude v nich děsně horko...

tazatelka
hodnocení

No na zima mám krásné sněhule ale ty nosím jenom když mrzne 15 a víc a pak mám doma balerínky a tenisky ..takže něco na podzim do plýskanic..myslíte že v nic bude horko? Já mám věčně nohy studené..

hodnocení

0x

Mně se nejvíc líbí prostřední boty. Ale nevybírala bych asi jen a jen podle vzhledu, protože ušetřené tři stovky (a možná i víc) by se mi líbily také. Nejdůležitější bude, které z bot jsou opravdu pohodlné. To se daleko lépe zjistí v prodejně než z obrázku na internetu. Asi se dají boty vyměnit, ale zřejmě se pak prodraží o poštovné. Považuji všechny tři páry za zimní boty. Osobně bych proto volila zateplené. Jako podzimní boty bych si pořídila opravdu podzimní vzor. Jen tak lehce ke kotníkům, možná i nižší. Tenisky se sice na podzim nosit dají, ale ne vždy a všude.

tazatelka
hodnocení

Ale kde takové boty koupit? Dnes jsem objevila jenom toto. A nebo tam měli tenisky . Nějaká stránka na internetu.

leeta
hodnocení

0x

Poslední modré mají "šmrnc", ty bych si jako jediné z těchto 3 koupila. Zkombinovala bych je potom v zimě a na podzim s parkou. Nejhorší za mě jsou naopak ty prostřední, ty určitě ne. Ty první černé se mi na té fotce zdají takové obyčejné pro mladou 24 ženu, ale je možné, že na nohách vypadají lépe.

Černé bych brala třeba tyto

cs.factcool.com/...

Ty co ted ukazujete jsou moc pěkné ! Elegantní,vysoké,asi i teplé na zimní podmínky u nás.Určitě se budou dát i pěkně krémovat a čistit.

Ty 3 boty co si vybrala slečna nejsou hezké vůbec.Humpolácký,elegance nula,maximálně tak na hory nebo do lesa.

tebi
hodnocení

0x
tazatelka
hodnocení

Děkuji ještě dodám že všechny boty sešmajdám..protože prostě tak chodím.. prakticky ty podrážky zbrousím..úplně ke straně..tak aby to vydrželo..
tebi

Ty v modrém si asi objednám.

tazatelka
hodnocení

Taky se mě líbí :) ty modré..
nov

Asi bych si rozmyslela z tohoto eshopu cokoliv objednat: poradte.cz/...

hodnocení

0x

Mi se líbí ty modré. Kupte si hned k nim impregnaci, nejlépe s nanotechnologií. Nebudou prosakovat, nebudou se dělat mapy od solanky a budou mnoho let jako nové. A doma nastříkejte i plátěnky a kecky. Vydrží déle čisté a snadněji se perou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]