Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni, je mi 14, vážím 55kg a měřím okolo 170, takže postavu mám akorát. Mám problém s tím, že mám moc velké prsa - 75D . Opravdu je chci mít menší, hlavně když vidím kamarádky, které mají sotva B. Existuje nějaké jiné řešení než plastika? Nechci čekat až do dospělosti, kdy bych na tu plastiku mohla jít a nebo až do těhotenství. A taky si nemyslím, že bych za ty prsa měla být ráda, nikdo mi to moc nezávidí. Už jsem tu četla, že jdou prsa zmenšit cvičením, ale neni to tak vždy. Existuje nějaká jiná "metoda", která by prsa zaručeně zmenšila kromě plastiky?
jestli nemáš zdravotní problémy tak buď ráda za to co máš .Každej má rád něco jiného a jestli ti příroda nadělila takovou krásu buď ráda
Ahoj Lindo. Nesrovnávej se s kamarádkami. Příroda Ti prostě nadělila větší vnady. Důležité je, že máš prsa zdravá. Žádné cvičení Ti prsa nezmenší. Někdy se to podaří, když žena zhubne celkově. Ale to Ty nemáš zapotřebí. Neměj kvůli tomu mindráky, je to Tvoje přednost. Tak se ji nauč nosit a měj se ráda se vším všudy. Je Ti teprve 14 let, Tvé proporce se mohou klidně měnit... Nikdo není akorát a pokud máš dispozice k tomu, mít větší velikost prsou, ber to tak, jak to je. Často se zde dívky ptají, jak to udělat, aby měly prsa větší. No a Ty je máš...Buď za ně ráda a neřeš to.
Pokud chceš, mrkni do této diskuze:
Ted ti to mozna prijde jako handicap, protoze mas hodne vyvinuty prsa, ktere budi pozornost, co mozna nemusi byt jeste v tomhle veku prijemna .
Za par let, ti je budou zavidet, to mi ver to vim z vlastni zkusenosti. Ostatni holky budou uvazovat o zvetseni, zatimco ty budes mit prsa prirodni a vetsi. Jestli nemas zdravotni problemy, tak bud rada za to co mas.
Cvicenim jsem videla, ze se prsa zmensily akorat kulturistkam, a to neni hezky pohled :D
Ahoj Lindo, měla jsem v tvém věku podobný problém, pamatuji si, že jsem se za svá prsa styděla a nosila volná trička a šaty, aby to nebylo tak vidět - radím ti totéž, pokud ti to vadí, žádná upnutá trička s proužky vodorovně... měj se ráda takovou, jaká jsi, zapomeň na operace a cviky na to nejsou... až budeš starší, uděláš si z toho přednost... uvidíš
Malá prsa, velká prsa, žádná nejsme spokojená. Ani nevíte jak vám rozumím, dalo by se říct, že mám stejný problém. V 6 třídě moje prsa narostla a začal problém, posměchy kluků, bolest při běhu, to by se ještě dalo ale koupit dvoudílné plavky to bylo umění. Chtěla jsem šaty bez zád ovšem bez podprsenky to bylo děsivé. Dopracovala jsem se k 75E a dovolím si upozornit, že taková prsa a já nekojila-nebylo čím. Asi před 10 lety jsem hodně zhubla, nejdřív šla prsa a vypadalo to strašně. Nyní už jsem babička, měřím 170cm a vážím do 60kg, prsa 75D-no trochu z některé podprsenky vyskakují ale už to neřeším. Metoda co vám prsa zmenší není, pouze ta plastika. Pokud vás bolí záda z toho nákladu, řešte to s lékařem a nebo se s tím naučte žít.
Děvenko, malá prsa jdou napříč léty, zadej ve vyhledávání malá prsa. Myslím, že mužové trochu inteligentní hledají něco jiného, než velká, ve stáří visící prsa, která nelze uchopit. Podívej se na modelky, sportovkyně, jestli to řeší. Dokaž své kvality jinak.
doplněno 20.12.12 10:16:Hledáním myslím pochopitelně zde nahoře Hledat.
doplněno 20.12.12 10:18:Pardon omluva, ne malá ale velká, no co s tím, zatím to nech tak a uvidíš později. Pak na zmenšení musíš mít prachy, pokud by to nešlo lékařsky zdůvodnit.
Může mi někdo vysvětlit, proč zkopíruju tazatelův text, označím, dám kurzívu - aby bylo jasné na co odpovídám a stejně to sem spadne normálním písmem?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.