Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Máte někdo prosím zkušenosti s horkovzdušnou fritézou? Uvažuji o její koupi a nevím jestli je opravdu tak skvělá jak se píše. Láká mně to ,,smažení,,hranolků,kroket,brambor bez tuku.Děkuji.
Mám z Lídlu, dělám v ní jen brambory na plátky i se slupkou. Zkoušela jsem hranolky a byly jak hadry. Ale ty plátky jsou jak z ohýnku, jen trošku pokapu olejem, ale nemusíte.
To je divné, právě tyto horkovdušné fritézy jsou ideální na hranolky. Z jakých brambor jste hranolky dělala? Nebo jste koupila hranolky mrazené? Bylo určeny do trouby nebo do fritézy?
Někde se stala chyba, pokud nám to vysvětlíte, tak mnoho lidí neodradíte od koupi horkovz. fritézy.
Vůbec netuším, už je to dva roky. Jinak všichni hranolky chválí, asi jsem použila nevhodný druh.
Až se rozhodnete, tak si kupte horkovzdušnou fritézu s míchací lopatkou, kterou můžete vyndat. Nemá to chybu. Vařím v tom omáčky, guláš, čínu prostě vše, co musíte zamíchat. I sádlo jsem vyškvařila. I u hranolek to má také výhodu. Dá se péct i maso, kuře, koláč ad.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.