Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Citace : Pokud již máte hlavu zelenou, existuje jedno rychlé řešení - kečup. Ano, přesně tak, obyčejný kečup. Pokryjte si jím vlasy a nechte působit 30 minut. Nejlépe, pokud si na hlavu dáte kadeřnickou čepici. Pak si vlasy opláchněte a umyjte jako obvykle.
Další řešení pro zelené vlasy z bazénu:
Jiný způsob, jak dostat zelenou barvu z vašich vlasů je acylpyrin. Ale nebudete ho jíst. Rozpusťte 6 až 8 rozdrcených tablet v misce s teplou vodou. Roztok si vetřete do vlasů a nechte účinkovat přibližně 20 minut. Pak směs smyjte. A vaše vlasy budou jako nové!
Vyzkoušet můžete i Citronku:
ahoj jak si to prosím vyřešila? byla jsem ve vířivce, kde bylo asi moc chloru a mám uplně zelené konečky jsem z toho nešťastná...mám doma fialový šampon na neutralizaci žlutých tonu, zkoušela jste některá? at to ještě nezhorším
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.