Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co tím myslel?

Od: ahojky* odpovědí: 3 změna:

Jeden kluk. S kterým se vůbec nebavím. Před tři čtvrtě roku napsal na tabuli moje,jeho jméno a srdíčko. Já jsem šla k té tabuli a to srdíčko škrtla, a on řekl spolu chodíme ne? To srdíčko jsem škrtla protože on mě zrovna moc rád neměl a myslela jsem že si takhle ze mě dělá prdel. No každopádně teď na mě schválně pokukuje atd... ale furt se nebavíme. Myslíte si že to co napsal na tabuli byla nějaká ironie a nebo za tím něco bylo?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eruer*
hodnocení

0x

Mno zkuste se ho zeptat. Nebo mu to napsat na tabuli. Když to škrtne, tak to byla asi ironie.

hodnocení

0x

A proč s ním nekomunikujete? My si o tom můžeme myslet co chceme, neznáme ho a do hlavy mu nevidíme. Ale abych odpověděla i na Váš dotaz - asi se mu líbíte, tak Vás škádlí, abyste si ho více všímala. Což se mu daří, protože o něm hodně přemýšlíte...

xx*
hodnocení

0x

Příště pokračuj v jednom vláknu a nezakládej nové dotazy.

poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]