Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to znamená

Od: ahojky* odpovědí: 4 změna:

Už je to déle asi tři týdny skoro měsíc. Ale chtěla bych se vás na něco zeptat.
Jeden kluk v šatně přede mnou flirtoval s holkou s kterou to nikdy nedělal. Dotýkal se jí a prostě jí objímal ona se u toho smála. No já jsem si nandala boty, vzala tašku a šla. Než jsem odešla on odešel přede mnou. Vyšla jsem ven ze školy a on tam normálně sám číhal, stál tam u takové zítky a když jsem procházela kolem něho tak on se ke mě schválně přiblížil a okatě se na mě díval, já na něho ne, ale viděla jsem to z periferního vidění jelikož se to přehlédnout nedalo. Co si o tom myslíte?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Vůbec nic. Normální chování puberťáků.

julie*
hodnocení

0x

Je mně 31. S blahosklonným úsměvem ráda vzpomínám na tyhle starosti.

Co to znamená? Asi nic. Otrkáváte se, dráždíte, provokujete.

liska5
hodnocení

0x

V tomhle věku jsou kluci nevypočitatelní. Třeba tu spolužačku "lámal", abys žárlila.

Nepsalas už jednou, jak na Tebe pořád civí?

liska5

Ahojky, no ano, píšeš podobný dotaz do dvou sekcí. Je zakázané zakládat druhé vlákno s podobným obsahem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]