Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antiperspirant “pocení”

Od: eva22 odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, znáte nějaký vhodný antiperspirant, při kterém zcela zmizí pocení nebo alespoň omezí okolo podpaží, dekuji za vaše odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

host
hodnocení

1x

Zkuste se podívat na diskuzi v této Poradně před pár lety, viz poradte.cz/...

Stále se vyrábí a prodává zásyp ALPA Pedig nebo Sulfothion sice na nohy, ale na podpaží to lze používat také. Nebo sprej od emvej Body series, který je velmi účinný.

Pocení je přirozené, normální, při některých činnostech velmi silné, například při sportu, práci, intenzivním pohybu, v horku, atd. Když mu nelze zabránit, což by bylo proti přírodě, tak ho lze vhodnými způsoby odvádět od těla, například funkčním prádlem, používáním prodyšných oděvů z vhodných materiálů, nepoužívat oděvy ve kterých se tělo zpotí a zapaří i když se nehýbe.

hodnocení

0x
Dobrý den. Take se velmi potim v oblasti podpazi. Po letech trápení nejlépe na me funguje od Lancome v bílé tube s modrým vickem- Bocage deodorant,je napsano na obale.ovsem nevim zda se da v cz sehnat,vozim si ho ze Švýcarska. Jinak dostupné v cz mi nejlépe zabírá Eucerin pěna, nebo kulička od Vichy. Uplne nejlépe fungoval Driclor ale vůbec mi nedelal dobře na pokožku.

hodnocení

0x

Jsem spokojena se značkou Vichy z lékárny, u které doufám, že je minimum škodlivých příměsí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]