Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko,
seznámila jsem se přes přátele s jedním mužem, neváhala jsem dlouho, sehnala si jeho telefoní číslo a napsala mu. Domluvili jsme si schůzku (ale ne rande, to vůbec, prostě kamarádskou schůzku). Schůzka probíhala super, nakonec jsem se u něj zdržela víc jak 5 hodin, hodně jsme si povídali, vyptával se, celou dobu se ke mě nakláněl a jakoby se mě "náhodou" někde dotýkal... těsně před odchodem se mě i zeptal, jestli já teď vztah hledám, odvětila jsem, že bych se vyloženě nebránila, kdybych potkala někoho kdo mě bude mít rád... on řekl, že teď ani neví. Docela mi prislo, ze i o me ma zajem. Pri odchodu jsem ho obejmula, ale nejsem si jista, jak moc reagoval na to obejmuti... prislo mi to takove zvlastni, mozna jsem to uspechala...
Odcházela od něj v noci a asi do dvaceti minut po odchodu mi prisla smska "ať se mu ozvu až dojdu domu a davam na sebe pozor". Dalsi dva dny jsme si smskovali, slozil mi hned nekolik komplimentu... aja se to v utery rozhodla ukoncit, sice to bylo fajn a jasne ze jsem si snim za kazdou cenu chtela psat, ale tak nechci nic uspechat ani nechci vypadat jako nejaka zoufala nebo tak neco..., takze jsem mu vecer normalne odepsala na smsku s tim ze jdu spat, at se tedy bavi a zatim. Odepsal mi s pranim dobre noci a to uz jsem nenapsala.
Ted tak premyslim, kdo z nas je ted na rade aby se ozval?
Vite... celou dobu jsem si rikala, ze by se ted mel ozvat on... ale na druhou stranku ja jsem ukoncila rozhovor...
Je trapne napsat znovu a navazat na predeslou konverzaci? (uz je to 4 den) Nechci se vnucovat nebo ho nejak desit. :D
@Martinaaa, nejste tu zaregistrovaná, takže klidně můžete střídat různé nicky. Jde-li Vám ale o radu, nebo chcete-li se něčeho dobrat, bylo by dobré pro stejný problém používat stejný nick. A nebylo by od věci k nové otázce přidat odkaz(y) na původní otázku/y, aby odpovídající měli k dispozici více informací.
K dotazu:
Už dvakrát Vám dal najevo, že o vztah s Vámi nestojí, jednou to "zaobaleně"(nejspíš se Vás nechtěl dotknout) dokonce řekl → viz »...on řekl, že teď ani neví« Podle mých zkušeností se tak, jak jste popsala zde i v předchozí otázce, muž, který má o někoho zájem, nechová.
Podle mne není na řadě nikdo. Na Vašem místě bych mu už nepsala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.