Nejste přihlášen/a.
Sice nejsem holka, ale přesto se vyjádřím.
Kašli na to. Takový "knírek", o kterém píšeš většinou zvyšuje sexuální přitažlivost ženy, která jej "nosí". Tak proč se tím zabývat. Jestli nemáš kníra ala Hitler nebo hůře dragoun z 1. světové, pak ti to může spíše prospět.
Když knírek vytrháte, tak snad ne jen jednou. I kdyby vyrostl chloupek tmavší (což se nestane), tak ho stejně zase vytrhnete. Tak to neřešte. Skočte na kosmetiku, tam vám poradí.
A co dělám já? Učešu a jdu. M.
Satam - ty si "ho" klidně můžeš česat , ale máš pravdu. Opravdu jsem to myslela tak - učešu knírek a jdu...
Kamarádka je tmavší typ a tak je ten knírek viditelnější. Vím, že používá nějaké pásky s voskem a tím to vytrhává. Je to na stejné bázi, jako se to používalo na odstranění chloupků na nohách. V mládí jsem chloupky neměla, objevily se až po padesátém roce, ale jsou světlé a je jich málo. Já občas vytrhnu chloupky pinzetou a nepozoruji, že by tmavly, nebo rostly nějak víc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.