Nejste přihlášen/a.
Zdravím a prosím poraďte jak odstranit natrvalo chloupky pod nosem,aby neustále nerostly?
Pokud máte chloupky hodně vyditelné i na dalších partiích jako je brada, břicho,... může být problém v hormonech. Je možné, že se vám tvoří více testosteronu, mužského hormonu, než je normální. Obvoďák po požádání napíše doporučení na vyšetření a dále podstoupíte hormonální léčbu, a tak by měly chloupky zmizet.
Záleží na citlivosti pokožky. Já byla na šetrném depilaci nějakou cukrovou hmotou. Knírek časem dorostl, ale měla jsem několik dní nateklý obličej. Zajímavé je, že jsem si nechala zároveň dělat brazilskou depilaci a dole jsem žádný kožní problém neměla.
Tkto špatně moje pleť reagovala na jakékolic snahy o rychlou depilaci, takže nyní provádím jen trhání pinzetou. Doporučuji průběžně vytrhávat nově dorostlé kousky, než čekat až chloupků bude více.
Chtěla jsem si jej nechat odstranit laserem, mám totiž tmané vlasy a ochlupení. Dermatoložka na soukromé klinice mi řekla, že i když ty chloupky mám tmavé, tak jsou celkem slabé a že se to určitě nepodaří úplně odstranit a ať počítám s tím, že mezi jednotlivými laserovými zásahy si knír budu muset holit - takže jsem odmítla. Píšu knír, ale jedná se o pár tmavých chloupků.
Asi jsem moc neporadila, ale snad oceníte aspoň mou zkušenost.
Orientální depilace, ta je stoprocetní a bezbolestná. A je tu i ta výhoda, že depilace jde snadno a rychle provést i doma. Pokd by jsi měla zájem klidně ti můžu napsat recept, podle kterého si to dělám a chloupky začnou růst až tak po svou až třech měsících, ale jemnější a v menším počtu.
Za svůj život jsem vyzkoušela na chloupky snad všechno. Nepomohla ani svěcená. Tak jsem napsala Ježíškovi a on mi asi před 10ti lety přinesl epilační dámský strojek zn. Braun. A každý víkend, sjedu pod nosem a bradu, bez zrcadla, bez brýlí. Za 2minuty utřu slzy a jsem zase za krásnou
Ale nesmím vynechat. Pak je to složitější a bolestivější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.