Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit natrvalo chloupky pod nosem

Od: mahulena odpovědí: 12 změna:

Zdravím a prosím poraďte jak odstranit natrvalo chloupky pod nosem,aby neustále nerostly?*zed*

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

panichytra*
hodnocení

1x

Já neutrácím za nějaký salony ani pásky (např.Opilca). Nalepím pod nos kus kobercovky,trhnu a je to :)

silence*
hodnocení

1x

Pokud máte chloupky hodně vyditelné i na dalších partiích jako je brada, břicho,... může být problém v hormonech. Je možné, že se vám tvoří více testosteronu, mužského hormonu, než je normální. Obvoďák po požádání napíše doporučení na vyšetření a dále podstoupíte hormonální léčbu, a tak by měly chloupky zmizet.

martinaa*
hodnocení

0x

Moje mamka chodi do salonu na nejakou spesl voskovou naplast, cca jednou do mesice... a chloupky jsou miniaturni. Pokud chcete opravdu natrvalo, zkuste laser.

vanilka81*
hodnocení

0x

Záleží na citlivosti pokožky. Já byla na šetrném depilaci nějakou cukrovou hmotou. Knírek časem dorostl, ale měla jsem několik dní nateklý obličej. Zajímavé je, že jsem si nechala zároveň dělat brazilskou depilaci a dole jsem žádný kožní problém neměla.

Tkto špatně moje pleť reagovala na jakékolic snahy o rychlou depilaci, takže nyní provádím jen trhání pinzetou. Doporučuji průběžně vytrhávat nově dorostlé kousky, než čekat až chloupků bude více.

Chtěla jsem si jej nechat odstranit laserem, mám totiž tmané vlasy a ochlupení. Dermatoložka na soukromé klinice mi řekla, že i když ty chloupky mám tmavé, tak jsou celkem slabé a že se to určitě nepodaří úplně odstranit a ať počítám s tím, že mezi jednotlivými laserovými zásahy si knír budu muset holit - takže jsem odmítla. Píšu knír, ale jedná se o pár tmavých chloupků.

Asi jsem moc neporadila, ale snad oceníte aspoň mou zkušenost.

hodnocení

0x

dekapitace

dimplex*
hodnocení

0x

Ahoj, v tomdle je jediné řešení a to laeser - je to poměrně finančně náročné,ale po několika ošetřeních - v mnoha salonech již dnes nabízejí toto ošetření- tak chloupky přestávají úplně růst a je klídek . (IPL depilace)

georgina*
hodnocení

0x

Já mám osobní zkušenost s laserem a vůbec mi nepomohl. Vyhodila jsem spoustu peněz - asi 1000,- Kč za jednu návštěvu a to jich bylo asi 6, ale když jsem neviděla výsledky, tak jsem přestala chodit. Takže laser nedoporučuji, páč je to k ničemu. Mám osvědčenou pinzetu.

Přesně tak, byla jsem tam 4x a nulové výsledky

bubu*
hodnocení

0x

já chodím na fotodepilaci a jsem spokojená, po 5.-6. návštěvách jsou chloupky pryč. hodně záleží na stroji a dodržování postupů.

heavydee
hodnocení

0x

Orientální depilace, ta je stoprocetní a bezbolestná. *jasne* A je tu i ta výhoda, že depilace jde snadno a rychle provést i doma. Pokd by jsi měla zájem klidně ti můžu napsat recept, podle kterého si to dělám a chloupky začnou růst až tak po svou až třech měsících, ale jemnější a v menším počtu.

Jak odstranit natrvalo chloupky pod nosem
kernovaaa

Zdravím,chtěla bych se zeptat na ten recept :) jsem opravdu zoufalá mám malý knírek ,který se mi pořád objevuje prosím o pomoc :) Děkuji .

hodnocení

0x

Za svůj život jsem vyzkoušela na chloupky snad všechno. Nepomohla ani svěcená. *plac*Tak jsem napsala Ježíškovi a on mi asi před 10ti lety přinesl epilační dámský strojek zn. Braun. A každý víkend, sjedu pod nosem a bradu, bez zrcadla, bez brýlí. Za 2minuty utřu slzy a jsem zase za krásnou *hi*Ale nesmím vynechat. Pak je to složitější a bolestivější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]