Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuju dostat menstruaci

Od: izlilika odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, nevím jestli mi poradíte, váhala jsem, jestli to sem napsat, ale zkusím, třeba mi někdo poradí. Už třetí den mi meškají měsíčky, vím, že těhotná být nemůžu. Bolí mě hlava, záda, nohy když někde dlouho stojím, ale v podbřišku cítím zatím jenom slabou bolest spíš tlak. Nejhorší je, že potřebuji měsíčky dostat nejpozději do čtvrtka ráno (soukromý důvod). Absolutně nevím co mám dělat. Mám se snažit menstruaci nějak vyvolat? A čím? Červené víno nemám a naložit se do vany v tomhle počasí... Může k menstruaci přispět i kontryhel? (Mám jen porcovaný). Nebo to mám prostě nechat být a čekat až bolesti zesílí?
Nevím, co mi kdo napíšete. Chápu, že tady se moc radit nedá, Nicméně pokud nějakou radu máte, napište, budu ráda. Jenom bych chtěla požádat: Pokud by někdo místo rady chtěl nadávat nebo by mu dotaz připadal hloupý, psát nemusí.
Děkuji za RACIONÁLNÍ odpovědi.

zámek
kapkanadeje uzavřel tuto otázku
Na přání autora..

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Toto jste zde již řešila, viz:

poradte.cz/...

Takže já radím - nechte tomu volný průběh a neexperimentujte dle rad na netu, aby to nenadělalo víc škody než užitku.

abcd*
hodnocení

0x
Skočte na gyndu na vyvolávací injekci.

martinaa*
hodnocení

0x
Svarene cervene ci cervene vino, hodne tepla koupel... kontryhel mozna tez, s tim nemam zkusenost.
Ani ta injekce neni nejhorsi, osobne jsem ji v zivote uz dvakrat vyuzila, ale rozhodi to cely cyklus...
doplněno 29.05.17 17:59: Wampiku, az taaak? To jsem jeste nezkousela *smich* *smich*.
Nevim, nevim, jak je to s naladickou na sex, kdyz boli bricho a clovek se uz modli, aby to prislo.
Martina,viz výše - souhlas !
---
Ještě doporučím pořádný sex.
Ten opravdu zabírá :-D
No,co,co,co?
Je to lidské a bolesti před měsíčky jsou opravdu velice nepříjemná záležitost.
---
Kontryhel ne,ten je na pravý opak - otěhotnění.
doplněno 29.05.17 18:22:

Jj,vím,že jsem psala o tom,jak je kontryhel výborný na vyvolání menzesu.Ovšem,nedávno jsem se dočetla,že tomu tak není.Tak už tedy nevím,čemu věřit.

Kontryhel je na celkovou úpravu a správné fungování těchto záležitostí. Tedy i na měsíční cyklus... Vždyť to všechno spolu souvisí. Ale myslím, že je potřeba ho užívat delší dobu, za těch pár dní (do čtvrtka) sotva pomůže.

izilika
hodnocení

abcd: děkuji za radu, ale podle mě mi vyvolávací injekce nic nezaručí. Lékaři doporučují počkat 14 dní po injekci. Spíš to vidím tak, že prostě počkám. Buď prostě menzes do 1.6. dostanu nebo ne. Pokud ne, trochu by se mi zkomplikovala situace, ale musela bych to přežít. Pokud by se měsíčky nedostavily do 14 dnů nebo více, šla bych k lékaři. Mimochodem nevím, jestli jsem to měla psát. Poradit na tohle opravdu moc dobře nejde a jenom jsem tu nejspíš přidělala lidem starosti takovým dotazem. Smazat to bohužel nejde a ani nevím, jak otázku uzavřít. To nejspíš neregistrovaný uživatel ani nemůže...

izilika
hodnocení

Moc vám všem děkuji, ale došla jsem k názoru, že tady asi nic nevyřešíme. Buď to vyřeší čas nebo lékař. Jedno z toho:)
A jak už jsem napsala, otázku uzavřít asi nemůžu. Aspoň nevím jak...

izilika
hodnocení

kapkanadeje: Ano, ten dotaz jsem psala já, a potom jsem menstruaci dostala. Asi je lepší to neřešit, ale na to musí člověk přijít až zkušenostmi*smich*

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]