Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyvolání menstruace - Babské rady

Od: 12345* odpovědí: 8 změna:

Fungují některé nebo ne? Jediné, co podle mě může fungovat, horká koupel a červené víno (to mi ale přijde trochu nebezpečné, myslím tím riziko infarktu)

Jinak, jde menstruace vyvolat kontryhelovým čajem? A jak často a jak dlouho se musí pít
Poraďte cokoliv, co dělat, když je PMS nepříjemný, a na doktora je brzo.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud jste těhotná,tak raději nedělejte takové blbosti,vše si dobře rozmyslete a jděte ke gynekologovi. Tyhlety věci,co se tu popisují prováděly ženy,co chtěly potratit! Většinou ale bez úspěchu.

Souhlas s Růže. Navíc se múže stát, že menzes vyvoláš, ale těhotenství se nezruší a narodí se postižené dítě. *hej*Takové blbostě nedělej. Na takové situace je gynekolog!

doplněno 04.05.17 10:32:

Dit, při menzes opravdu funguje modrykonik.cz/...

dit

Zdravím,

taky souhlasím, nicméně já mám odzkoušenou lžičku skořice anebo taky k tomu i silnější zázvorový čaj. Každý je individuální, ale skořici a zázvor, toho se vyvaruji i v období před a v období menstruace, páč pak to mám pak silnější, nebo když si to dám před, tak to dostanu i o něco dříve.

doplněno 04.05.17 09:38:

Když už jsme u té menstruace, tak zase opak, když to mám silnější, tak užívám Ascorutin, to mi zabere opět opačně, trošku to redukuje. Hormonální antiko jsem nikdy nebrala a to už nejsem nejmladší, takže to mám tak jak to funguje a k tomu toto.

hodnocení

2x
Ano,menzes jde vyvolat Kontryhelem.
Ten je úžasný právě na ženské problémy.
Čaj se připraví tak,že dáme jednu plně vrchovatou lžíci Kontryhelu do 1/4 litrového hrnku.
Necháme spařit,vylouhejeme a pijeme 1x denně.
Posílám také odkaz.
Je od skvělé léčitelky Marie Treben.
bylinkyprovsechny.cz/...

chjo
hodnocení

0x

Hodně silný orgasmus :)

12345*
hodnocení

wamp: Účinkuje ten kontryhel i porcovaný?

Ano,samozřejmě,že účinkuje.
Ovšem v poměrně menší míře než sypaný.
--
Jinak jsi jistě chtěla poděkovat za radu,že?
Rádo se stalo,není zač ;)

12345*
hodnocení

wamp: Ano, děkuji moc;) Jenom jsem se chtěla zeptat na ten porcovaný:-D Ještě jednou, moc díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak vyvolat menstruaci

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]