Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návod na šicí stroj Veritas 8014/29

Od: kacaba* odpovědí: 18 změna:

Dobrý den, mám bazarový šicí stroj Veritas 8014/29, chybí mi však k němu návod. Prosím, pokud jej někdo máte, bylo by možné jej nascanovat a zaslat na můj mail? Děkuji velmi předem! Katka.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Návod na Veritas 8014/29 najdete na Ulozto.cz.

Čestně přiznávám, že to není moje zásluha, někdo ho tam uložil už dřív. Protože se dnes opět na Poradně objevil nový požadavek na tento návod, chtěla jsem, než začnu skenovat, zjistit, jestli už někde není, a našla jsem.

hodnocení

0x

Asi to nebude přesně ono, ale třeba to pomůže. Jinak ještě hledám;)

navod-veritas.blog.cz/...

doplněno 12.05.17 11:31:

Tak to asi není ono, protože tuhle stránku

poradte.cz/...

už jsi taky našla. Takže promiň*hi*

kacaba*
hodnocení

Ano, tento jsem již našla. Přesto děkuji, že hledá i někdo jiný:) Mně se nepodařilo vygůglit.

millhi

Dobrý den Katko,

jeden stařičký Veritas 8014/29 mám doma i s manuálem. Je to sice už salát, ale naskenovat se dal a mám ho v PDF.

Kam Vám ho mám poslat?

Pěkný den

Tomáš

kacabada
hodnocení

Dobrý den Tomáši, to je skvělá zpráva. Moc Vám děkuji za tu práci a za ochotu. Mohu Vás poprosit jej zaslat na mail katerina.kalas@seznam.cz? Krásné dny, Katka.

nikola*
Dobry den, bych zajem o manual na veritas 8014/29, predem dekuji za kladne vyřízení.
millhi

Dobrý den, napiště prosím Váš e-mail, naskenovaný návod Vám zašlu.

Hezký den, Tomáš

terezajichova

Dobrý den,

mohla bych také poprosit o zaslání manuálu k VERITAS 8014/29? Můj e-mail: blahet@seznam.cz.

Moc děkuji.

Pěkný den, Tereza.

zdenda*

Hezký den,

po dlouhém hledání návodu na Veritas 8014/29 zjišťuji, že se přece jen něko našel kdo jej naskenoval a ne jen také hledá.

Mohu poprosit rovněž o zaslání? zde.pa@seznam.cz

Děkuji mnohokrát Zdenda

markina
hodnocení

0x

Dobrý den,

můžu se prosím zeptat kde a za kolik jste tento šicí stroj koupila?

Děkuji za odpověď.

kacaba*
hodnocení

Dobrý den, na Bazosi za 1500 Kč. Bohužel ale nerozuměla jsem strojům a nevěděla jsem, na co si dát pozor. Nekoupila jsem zrovna dobře. Za servis jsem dala dalších 1150 Kč. Stále budu ráda, kdyby se našel někdo, kdo má návod na 8014/29, budu za návod velmi ráda! Katka.

Dobrý večer, manuál od Tomáše nevyhovoval? Nebo Vám ho neposlal? Mám veritasku 8014/29 i s návodem. Je to celkem 16 dvoustran, to bych naskenovala. Ale mohu to i nakopírovat a poslat Vám to poštou.

kristynafox*

Dobrý den, mohla bych poprosit také o zaslání tohoto návodu (Veritas 8014/29)? Moc děkuji!

millhi

Dobrý den, napiště ni prosím Váš e-mail, naskenovaný návod Vám zašlu.

Hezký den

Tomáš

kristynafox*

Dobrý den, moc děkuji! Je to kristyna.fox@seznam.cz! A ještě jednou mnohokráte děkuji! :):)

acha

Dobry den,

bylo by mozne poslat navod na Veritas 8014/29 i na email acha@centrum.cz

Predem dekuji

Kamil

dzambo
hodnocení

0x

Dobry den najde se hodnej človiček co by mne poslal Návod na šicí stroj Veritas 8014/29

na dufkoles@azet.sk

huanakr*
Dobrý den,také moc prosím,zda by někdo byl ochotný se podělit o návod na Veritas 8014/29? Předem tisíceré díky Jana ( krajickova.jana@gmail.com )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Veritas

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]