Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návod na šicí stroj VERITAS 8014/36

Od: babk odpovědí: 19 změna:

Zdravím všechny,

současně se obracím s prosbou o pomoc. Mám skříňkový šicí stroj VERITAS 8014/36. Děti mi někde poděly brožurku s návodem na použití, hlavně se mi jedná o kombinace kódů na vyšívání. Úplně nejvíc bych uvítala kompletní návod, jak byl kdysi dávno u stroje přiložen.

Pokud někdo jste vlastníky, prosím o jeho poskytnutí. Moc děkuji.

Jiřina

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
babk
hodnocení

Dobré ráno,

děkuji za odpověď, ovšem tento návod použít nelze. Verze 8014/36 je trochu jiná, shoduje se tam takový ten klasický postup, ale o programech se tam nepíše. Přesto pěkně děkuji a přeji pěkný den.

hodnocení

2x

Dobrý den,

mám stejný šicí stroj i spůvodním návodem. Pokud budete chtít mohu Vám ho naskenovat a poslat e-mailem. Darovat Vám ho nemůžu protože ho také požívám.

doplněno 11.04.16 07:53:

Návod najdete na www.rajce.idnes.cz. Hledejte v uživatelích název blatoni.

Nebo odkaz:

blatoni.rajce.idnes.cz/...

babk
hodnocení

Dobrý den,

i Vám děkuji za pružnou reakci. Jestli byste byla tak laskavá, a mohla návod naskenovat, byla bych neskutečně šťastná. Moje mailová adresa: jirina.waloszkova@seznam.cz.

Ještě jednou děkuji a přeji pěkný den - i když tady na Ostravsku je pod mrakem a teplota nic moc.:)

er*

Dobrý den,

můžete mi rposím naskenovaný návod na šicí stroj Veritas 8014/36 také poslat. Děkuji, Radka.

er*

...zaslat na kolik.mysi@post.cz :) Díky

pepavla

Hezký den,

také sháním návod k tomuto stroji. Můžete mi ho, někdo, komu už ho paní poslala, také poslat? Byla bych moc vděčná. Děkuji.

doplněno 16.09.14 10:27:

Doplnění - email je pepavla@email.cz

Děkuji.

lubomir*

Prosim Vas bolo by mozne tiez poslat tento navod pre veritas 8014/36 Velmi pekne dakujem

flash333@azet.sk

janasyruckova

Dobrý den,

dovoluji si Vás poprosit o poslání návodu na šicí stroj Veritas 8014/36 na adresu janasyru@seznam.cz.

Děkuji.

S pozdravem

Jana Syrůčková

sychy*

Dobrý den, máme Veritas 8014/36-1 pokud můžete zaslat návod, mohu poslat na oplátku návod na typ 8014/29 s motorkem děkuji.

kacaba*

Dobrý den, je už to sice dlouho, ale píšte, že můžete poskytnout návod na šicí stroj Veritas 8014/29. Pokud jej stále máte, bylo by možné jej nascanovat a zaslat mi jej? Děkuji Vám, Katka.

ljuba

Dobrý den,

můžete mi posím naskenovaný návod na šicí stroj Veritas 8014/36 také poslat na mail chupil@seznam.cz

Předem děkuji.

Čupilová

heryanka
Prosim, jen to sice davno, ale snad by bylo mozne take poslat naskenovany navod zelinarka2005@seznam.cz
Moc dekuji
johanasvadlenkq
Dobrý den mohl byste mi prosim taky poslat navod na stroj veritas 8015/36 je to ten zih zag? Dekuji johanamojak@gmail.com
capova007

Dobrý podvečer,

prosím mohla bych poprosit, nemůžete mi pomoc a zaslat na capova007@seznam.cz návod na stroj Veritas 8014/39, zkoušela jsem pátrat po internetu, ale zatím jsem ho nenalezla. Předem moc děkuji za ochotu :) capova007

sychy*
hodnocení

0x

Dobrý večer, jestli mohu poprosit o návod na Veritas 8014/36? Ale pokud jsem hledal na netu vždy se jednalo o

jiný typ, já vlastním 8014/36-1, který má na vršku stroje dvě plastová ozubená kolečka, na zadním jsou písmena a

napředním čísla. Nějak se mi nedaři přít na možné kombinace pro šití. Pokud máte tento návod, byl bych moc

vděčný za zaslání. Na oplátku mohu poslat návod na 8014/29. Děkuji.

hodnocení

0x

Návod na šicí stroj VERITAS najdete na www.rajče.idnes.cz. Hledejte v uživatelích název blatoni.

Nebo odkaz :

blatoni.rajce.idnes.cz/...

zpolnakucz
hodnocení

0x

Návod na Veritas 8014/26 a 36 je ke stažení zde:

uloz.to/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Veritas

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]