Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,
současně se obracím s prosbou o pomoc. Mám skříňkový šicí stroj VERITAS 8014/36. Děti mi někde poděly brožurku s návodem na použití, hlavně se mi jedná o kombinace kódů na vyšívání. Úplně nejvíc bych uvítala kompletní návod, jak byl kdysi dávno u stroje přiložen.
Pokud někdo jste vlastníky, prosím o jeho poskytnutí. Moc děkuji.
Jiřina
Dobrý den,
mám stejný šicí stroj i spůvodním návodem. Pokud budete chtít mohu Vám ho naskenovat a poslat e-mailem. Darovat Vám ho nemůžu protože ho také požívám.
Návod najdete na www.rajce.idnes.cz. Hledejte v uživatelích název blatoni.
Nebo odkaz:
Dobrý den,
i Vám děkuji za pružnou reakci. Jestli byste byla tak laskavá, a mohla návod naskenovat, byla bych neskutečně šťastná. Moje mailová adresa: jirina.waloszkova@seznam.cz.
Ještě jednou děkuji a přeji pěkný den - i když tady na Ostravsku je pod mrakem a teplota nic moc.
Dobrý den,
můžete mi rposím naskenovaný návod na šicí stroj Veritas 8014/36 také poslat. Děkuji, Radka.
Hezký den,
také sháním návod k tomuto stroji. Můžete mi ho, někdo, komu už ho paní poslala, také poslat? Byla bych moc vděčná. Děkuji.
doplněno 16.09.14 10:27:Doplnění - email je pepavla@email.cz
Děkuji.
Prosim Vas bolo by mozne tiez poslat tento navod pre veritas 8014/36 Velmi pekne dakujem
flash333@azet.sk
Dobrý den,
dovoluji si Vás poprosit o poslání návodu na šicí stroj Veritas 8014/36 na adresu janasyru@seznam.cz.
Děkuji.
S pozdravem
Jana Syrůčková
Dobrý den, máme Veritas 8014/36-1 pokud můžete zaslat návod, mohu poslat na oplátku návod na typ 8014/29 s motorkem děkuji.
Dobrý den, je už to sice dlouho, ale píšte, že můžete poskytnout návod na šicí stroj Veritas 8014/29. Pokud jej stále máte, bylo by možné jej nascanovat a zaslat mi jej? Děkuji Vám, Katka.
Dobrý den,
můžete mi posím naskenovaný návod na šicí stroj Veritas 8014/36 také poslat na mail chupil@seznam.cz
Předem děkuji.
Čupilová
Dobrý podvečer,
prosím mohla bych poprosit, nemůžete mi pomoc a zaslat na capova007@seznam.cz návod na stroj Veritas 8014/39, zkoušela jsem pátrat po internetu, ale zatím jsem ho nenalezla. Předem moc děkuji za ochotu capova007
Dobrý večer, jestli mohu poprosit o návod na Veritas 8014/36? Ale pokud jsem hledal na netu vždy se jednalo o
jiný typ, já vlastním 8014/36-1, který má na vršku stroje dvě plastová ozubená kolečka, na zadním jsou písmena a
napředním čísla. Nějak se mi nedaři přít na možné kombinace pro šití. Pokud máte tento návod, byl bych moc
vděčný za zaslání. Na oplátku mohu poslat návod na 8014/29. Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.