Nejste přihlášen/a.
Zdravím vás. Mám na vás spíše otázku na názor. Se svou ex přítelkyní nejsme zhruba 4 měsíce. Ona si našla jiného a já jinou (po čase). Jenže se stýkám i s jejíma kamarádkama a občas když zajdeme někam na sklenku tak se s jednou její kamarádkou vyfotím a ona to dává na sociální sítě. V tu ránu se ozve bývalá přímo jí a začne tak nenásilně oťukávat a říkat věci ve smyslu "tak už to spolu jste? rande?" apod. Po většinu času mi lajkuje většinu příspěvků, ale kdekoliv se vyskytnu v přítomností někoho koho ona zná, tak tam ani nezareaguje. S většinou kamarádek se pohádala (protože stojí při mě) a nebaví se s nimi. Naopak takto vždycky vyjede, jakoby žárlila.
Co si myslíte vy? Proč žárlí, když už někoho má? Já taky už nevnímám s kým kam chodí.
No jo, vy jste si zkrátka našel náhradu. A když je to náhrada, má jen nahradit něco, co je větší hodnotou, co má větší cenu. A tu pro vás stáe ještě má vaše ex. někdy je těžké si to přiznat a u vás k tomu je i důvod - rozešla se ona s vámi. Fyzicky sice mohla odejít, ale z vaší hlavy a srdce podle všeho ne. Chce to čas, nesoustředit se na její různé aktivity a kroky a snažit se myslet a jednat s myšlenkami na vaši nynější přítelkyni. Jinak se vám rozpadne i nynější vztah, ale to možná i trochu chcete, abyste měl volné ruce pro případné roztažení náruče k objetí své vracející se ex, na kterou v duchu pořád nejspíš čekáte.
Zřejmě jí na Vás ještě záleží. To, že žárlí je jen její problém. Neřešte to!
Z Vašich dotazů a příspěvků já osobně mám dojem, že je to naopak. Že jste to Vy kdo o bývalou přítelkyni stojí. Proto sledujete co kde dělá a rád byste se utvrdil v tom, že ona o Vás též stojí. Nerozebírejte nic s kamarádkama, tím jí od sebe spolehlivě odradíte.
A proč Vás to zaráží? Vždyť jste sám psal, že se k Vám chce vrátit..Viz:
Já sám nevim. Jestli o ni stojím nebo ne. Každopádnně nic s kamarádkama nerozebírám, o ní vůbec nemluvím, ani ji neřeším. Jen mě k téhle myšlence zavádí právě to z její strany. Někdy až přehnané "žárlení". Možná o ni stojím, ale spíše se zaměřuji na vztah ted. Každopádně je velmi divné, že o ni vůbec není řeč, nikdo se o nás nebaví a jen se dá fotka na facebook a už jede. Už jakoby naštvaně, žárlivě vyzvídá a jakoby žárlivými větami říká "kampak jdete?, ale ale vy spolu už randíte apod." už jsem to psal. Zda o ní stojím sám nevím, mám zmatek ve všem. Jen mě to zaráží, když má jiného a řeší mě.
Možná jen těžko snáší, že by se po ní mohla objevit ještě nějaká žena, minimálně stejně dobrá jako ona sama. Možná spíš doufala, že teprve poznáte, o co jste přišel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.