Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bývalá se chce vrátit

Od: markos odpovědí: 15 změna:

Dobrý večer, mám na vás spíš otázku na názor. Je mi 24, dva roky jsem chodil se svoji již ex-přítelkyní, ona se se mnou rozešla. Od té doby jsme si nepsali, nevídali se. Neviděli jsme se více jak 7 měsíců.

Já se z rozchodu dostával velmi těžce. Ale po nějaké době jsem si začal navazovat nové vztahy. Zrovna teď jsem začal randit s jednou slečnou, která je o dva roky mladší.

Po nějakém druhém rande, co by čert nechtěl se mi znenadání ozvala moje bývála, o které jsem neměl přes půl roku ponětí. Napsala mi něco ve smyslu, jestli nechceme na to všechno zapomenout a začít znovu, někam zajít apod.

Dala mi najevo, že by se chtěla vrátit. Jenže já ted nevím co mám dělat. Randím s holkou, která je velmi fajn, ale jakmile mi napsala ex, vše se zamotalo a já mám pocit, že k ní stále něco citově chovám a nevím jak se zachovat ted.

Poradíte mi? Já ji bohužel nenapsal ještě na to nic, už tři dny. Stále jsem z toho v šoku.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

moravan*
hodnocení

2x

Možná dostala kopačky pro změnu ona. Takové jednání už vypadá na vypočítavost. Netrápit se , ukončit a zapomenout.

markos
hodnocení

Popravdě je to její styl. Mě nechala prakticky kvůli tomu, že jsem jí "přestal bavit", našla si po rozchodu jiného. To bylo vše co jsem věděl. Ted s nim uz asi neni. Mozna mate pravdu.

hodnocení

2x

Zdravím. Není důležité co chce ona, ale co chcete Vy. Bývalá přítelkyně se na Vás už jednou vykašlala. V jiném vlákně jste psal, že s Vámi chodila jen proto, že jste se jí líbil vzhledově. Vsaďte na charakter a buďte rád za fajn slečnu, kterou máte teď. Možná bývalka jen žárlí a zkouší zda přiběhnete na její zavolání. Je to jen na Vás..

hodnocení

2x

Udelej presne co chce:)
Napsala mi něco ve smyslu, jestli nechceme na to všechno zapomenout a začít znovu, někam zajít apod.
Zapomen na ni> Zacni znova> A at jde nekam

hodnocení

1x

2 x do stejné řeky nevstoupíš furt tam v pozadí bude nějaká pochybnost, radím raději poznávat novou přítelkyni

hodnocení

0x

Moje životní zkušenost, slepovaný hrníček nedrží. Takže já bych do toho rozhodně nešel. Co bylo, bylo. Když se rozešla jednou, klidně se rozejde i podruhý.

luig
hodnocení

0x

No tak ! Odpověděl sis sám a hurá vstříc novým dobrodružstvím .Plně souhlasím s výše uvedenými odpověďmi *palec*

pohanka*
hodnocení

0x

Je Vám 24 let a nevíte co dělat? Tak snad jste dospělý a měl byste mít již jasno, mít svůj názor, a za ním stát. Jestliže váháte, tak se nejlépe poraďte se svou novou přítelkyní, jak se říká víc hlav, víc ví.

Doufám, že jste pochopil, co tím chci říci, a okamžitě pochopil, že takhle ne.. Na takovou věc jste měl přijít sám. Pokud ne, tak jste se ještě s rozchodem nevyrovnal a nová přítelkyně je pouze náplast na bolístku a nemyslíte to s ní vážně. Nevím, nad čím váháte 3 dny. Já být nová přítelkyně a přijít na Vaše váhání, tak Vám dám též hned kopačky, abyste to mě jednodušší. Mě by to urazilo. Jste muž, tak snad z toho být v šoku nemusíte.

vykuk*

pohanka vy jste asi všechno věděl od narození, co ! když někdo požádá o názor, nic na tom není a myslím si, že lidský názor a postoj se tvoří zkušenostmi (ale asi kromě vás) a ve vztahových otázkách to nemusí být někomu jasné celý život. Podle vás by byl takový člověk asi méněcený. S tímle postojem asi na takovýchto diskuzích ztrácíte čas. Hledejte lidi sobě podobné.

pisateli dotazu

já jsem většinou babu, co měla zaječí úmysly, kopnul do prdele nebo ignoroval nějaké obnovování. Pamatujte, že v rybníku není jen jedna ryba. Každá bude mít své klady a zápory a myslím si, že ideál nejsme nikdo.

Když už máš tu novou rybičku a jsi z ní "na větvi", tak si to nekaz. Tamtý v jedný sms napiš, že je minulostí a teď se máš skvěle ;) i kdyby to nebylo na 100%

Držím palce v novém vztahu a kdyby né, nahoď "prut" a zase se nějaká zlatá rybka objeví.

hodnocení

0x

Nemyaslím si, že slepovaný hrníček nevydrží, někdy ano, někdy ne. Záleží na důvodu rozbití a jakým lepidlem byl slepován. Tedy, může si Vás, po svém vztahovém debaklu, začít opravdu vážit za to, jak jste např spolehlivý, jak byste ji nepodrazil atd.a nebude chtít už znovu zažít sklamání, kterým si asi teď prošla a nebo naprostý opak. Může od Vás odejít, jakmile se opět objeví někdo, kdo ji začne přitahovat víc. Víc Vám nikdo neporadí, protože ji znáte jenom Vy, ke kterému druhu patří a pokud to neodhadnete, tak jen Vy buď zariskujete, nebo ne. Jen Vy znáte sílu nového vztahu, my opět "0 bodov".

rv*
hodnocení

0x

U bývalky víš, že ti dá klidně kopačky. Třeba je to její typický způsob jednání. Pokud se ti to nelíbí, drž se té nové.

martinaa*
hodnocení

0x
Koukam bejvalka zrejme dostala kopacky a hleda, na koho se prisat. A ty jsi dobra volba, byl jsi prece ten hodny pejsek, tak proc bys nepribehl i ted.
Bohuzel pokud nemas koule na to ji poslat nekam, lzes i te holce, se kterou randis.
A propo, asi nejdulezitejsi otazka: neni pro tebe ta nova slecna jen naplast na bolistku?
coco

Ja bych v takove situaci myslela dopredu, protoze se muze stat, ze ta nova znamost se casem nevyvrbi podle gusta a bejvalka naopak bude po nejake negativni zkusenosti vstricnejsi a vdecna za navrat, tak bych radila ponechat si cas na rozmysleni, dat na vedomi zatim jeste neduveru a vahani, ze si to nechate projit hlavou a at si pocka na ortel. Sam musite vedet, jestli byla fajn a stoji za to ji odpustit. Pokud by ta nova byla lepsi, neni co resit.

hodnocení

0x

Dobře vám to tu napsali - babu nazpět nebrat! Kdo zaručí, že se po určité době nezprčí a zase uteče?

partys*
hodnocení

0x

O vypitým pivu nepřemýšlím,myslím na další. Odešla jednou,odejde podruhý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]