Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám hubnout?

Od: reprodrozd11* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den potřebuji radu. Nevím jestli mám dobrou váhu,protože plánuju hubnout. Nechci zajít do extrémů,jenom pár kilo..

Nejprve mi napište jestli ano nebo ne a když tak pár rad jak začít s hubnutím ,budu za to moc ráda :3

VÁHA: 47 kg

Výška: 165 cm

Děkuji předem za odpověd :)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

4x

47 kg při výšce 165 cm už extrém je (minimálně podváha).

Nechceš-li nedobrovolně skončit na nucené léčbě na psychiatrii, pusť myšlenky na hubnutí z hlavy!

Kolegyně viz výše má pravdu.Vykašli se na hubnutí,jinak se složíš a budeš tím trpět celá léta.Jsi hubená jako koza,začni jíst.

Neplácám hlouposti,vídávám na psychiatrii ty dívky.Brrrrr... *blee*

doplněno 15.12.16 17:46:

hodnocení

2x

Dobrý den,

já myslím,že hubnout nemusíte,ale nevím kolik je vám let.

Zkuste se podívat na test BMI :) bezhladoveni.cz/...

reprodrozd11*
hodnocení

Na BMI jsem se samozřejmě koukala,mám prý podváhu,ale tam je to hoodně obrazné,protože nevědí jak máte postavené tělo ,ale děkuji moc za radu!

hodnocení

1x

Dobrý den. Rozhodně zhubnout nepotřebujete. Nezahrávejte si se svým zdravím. Rady jak na hubnutí nepotřebujete, v tomto vlákně jste sama radila jak na to:

poradte.cz/...

ivanhoe*
hodnocení

1x

Máš podváhu. Já tohle slyšet od dcery s takovou váhou, chytl bych vařechu a dobře jí vyprášil zadnici. Díky nově vzniknuvším jelitům by alespoň přibrala, dobrých 10kg. Některá děvčata od rozežralosti a hmotných přebytků všeho druhu, nevědí co si se sebou počít.

fed
hodnocení

1x

Jdi hodně nahoru s váhou aspoň na 65 kg abys vážila stejně tak jako je tvoje výška jinak skončíš hodně špatně a budeš muset jíst v nemocnici všechno co ti dají i různé blivajzy*blee*

hodnocení

1x

Osobně bych ndoporučil navštívit výživového poradce a vypracovat, nechci říci přímo dietu, ale zzměnu strvovacích návyků a,ěčenou na zvýšení tělesné hmotnosti.

hodnocení

0x

Váha k výšce je naprosto normální. Je ale možné, že má tazatelka problém některých žen, které jsou prostě v horní polovině těla velmi hubené, tedy nemají prsa a jsou jim vidět žebra, ale od pasu dolů je to podstatně jiné, protože se jim všechno ukládá do spodních partií těla. Znám tyto případy velmi dobře, protože jsem dlouhá léta měla obchod kde jsem šila na míru. Takovéto klientky jsem měla. Proto si také musely nechávat šít na míru, protože prostě na svou postavu standardní oblečení nesehnaly. Takže jestliže má tazatelka tento problém, může jí připadat, že je tlustá a že potřebuje zhubnout. Jenomže tam kde ona potřebuje hubnout stejně nezhubne, naopak ještě víc zhubne tam kde určitě nechce.

guli*
hodnocení

0x

Jestli chceš se sebou něco dělat, tak prosím tě nehubni, ale začni třeba cvičit. Třeba do začátku jen tak decentně a uvidíš jak moc dobrý pocit budeš mít, než z hubnutí, které opravdu nepotřebuješ.

mrgandy*
hodnocení

0x

Jak by vám odpověděli na jakémkoliv fóru zabývajícím se cvičením (ronnie). Bez tohodle popisu prd víme. Potřebujeme somatotyp a nejlépe fotografii těla, jinak tu nečekejte žádné rady...

magie*
hodnocení

0x

Ta váha je v pohodě spíš pod.

Pokud tě trápí nějaký konstrukční problém- jako špek v určitých partiích, doporučila bych zajít do fitka, mívají tam po ruce doporučovací trenéry kteří poradí, co je na konkrétní partii nejideálnější cvičit.

A když už s tím začneš, nelekni se, svaly jsou těžší než tuk, člověk začne nabírat na váze ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]