Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou domáci pekárnu?

Od: mija* odpovědí: 5 změna:

Chtěla bych od Ježíška domáci pekárnu,mám jen řict značku jakou má nadělit. Vůbec nevím čím se řídit,zda čím dražší tím lepší?Prosím poradte.diky moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

2x

Já jsem si koupila tuto: poradte.cz/...

a jsou na ni pochvalné recenze. - pt

hodnocení

2x

Několik let jsem měl ETA Harmony, a když dosloužila, koupil jsem cosi levného v Lidlu v akci. Ale chleba peče, kynuté těsto umíchá a nic víc od ní nechci.

doplněno 09.11.12 14:44:

Ale ať už se rozhodnete pro cokoliv, rozhodně bych doporučoval model s dvěma míchacími háky.

petr123*

Na menší chleba jsou dva háky zbytečnost. Navíc třeba u nás se čerstvého chlebu sní hodně hned po tom co je ještě teplý, ale druhý den o něj skoro nikdo nestojí a dost často se to pak i vyhodí... Ale záleží na velikosti rodiny.

hodnocení

2x

Mam tesco v akci za 299 , kupuju k tomu prasek a drozdi namichane v jednom z kaufu za 16kc a udela to luxusni chlebik. Drazsi umi pect vetsi chleby a maji 2metly a maji treba bezlepkovy program . Vemes-li ETA , MOULINEX tak nic nezkazis

Prosazoval jsem doma moulinex protože značka ETA už dávno není to co bývala. V Hlinsku se už prakticky nic nevyrábí, všechny spotřebiče jsou tak číňani jako všechno ostatní na trhu jen dražší kvůli značce.
Žena sí nakonec prosadila ETA protože ji má kamarádka a musím uznat že tentokrát to neby špatný nákup. Ale chce to koupit model se dvěma háky a možností dvojité dávky. Až v tom budete dělat knedlík nebo marmelády. případně škvařit sádlo budete si chválit že tohle by vám laciná takypekárna za šest stovek neudělala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]