Nejste přihlášen/a.
Když jsem tady četla, jaké mají rádcové dobré zkušenosti s Pekárnou na chleba, tak jsem si ji dnes nakonec koupila také a těším na chlebíček. Koupila jsem značku Gallet, má 12 programů. Máte s ní dobré zkušenosti? A co všechno v ní pečete? Děkuji za odpovědi. - pt
Já v ní peču chleba a moučníky a jsem spokojena. Nejradši mám mrkvový chlebíček a americký koláč s jablky.
ne, ale vypadá skoro stejně. Ale určitě i tahle bude péct skvěle, nebojte se jí, není nad čerstvý chlebík!
Jaká je to přesně značka a typ? Mohla bych pak poradit forum majitelek přesně této trouby, to jsou hotové klany.
áá, už to vidím, tady je o ní diskuze uživatelů, jsou spokojeni, vypadá to na dobrý kauf!
a to, že hlasitě pípá, je pro mne plus, že bych ji slyšela třeba ze zahrady
Dejavu, děkuju. Věřím, že mi bude dobře péct, a že jsem udělala dobře. Na chlebík se těším. Ale vyzkouším pečení až zítra. - pt
Ahoj Pavlo, jestli má tvoje pekárna program "džem", pusť se do domácích škvarků! Nakrájíš to tam a samo to jede, za dvě hodinky voní celý barák. Před koncem (tak deset minut) přidáš trošku mléka, škvarky zezlátnou. A pozor - formu neumývat, dát upéct rovnou chlebík a ten je! Krásně ovoněný škvarkama!
Doufejte jen,že jste si nekoupila pekárnu,u níž je pevně nastavená doba pečení chleba.To znamená,že nemůžete přidat ani minutu když je chleba ještě nedopečený .Takových šmejdů je bohužel na trhu plno.Je spodivem,jaký to blb mohl něco takového vymyslet.Novější pekárny mají program.kde si můžete nastavit dobu pečení v minutách.
Měl jsem několik pekáren, všechny měly pevné programy a všechny pekly dobrý chleba - rozhodně bych je neoznačil za šmejdy. Jestli ten problém nebude jinde
Nicméně prodloužit dobu pečení lze v každé pekárně - prostě po ukončení daného programu dáš program "Pečení" a jede se dál, dokud z toho není briketa.
Prosím, která pekárna má možnost přidat pečení po minutách? Já znám pekárny kde možno nastavit po 10ti minutách, to není edeální.
doplněno 21.10.12 19:08:* otázka pro kolo
Doba pečení se dá nastavit třeba u pekárny Vital.Musíte číst návody u pekáren.Když tam nebude žádný program pečení s nastavitelnou dobou v minutách,nekupovat.Bohužel takových šmejdů je stále většina
Kolo - máte jednu z pekáren doma? A nebo jste info stáhl? Etu Duplicu jsem vrátila zpět po třetí opravě a přidat např. 3 minuity na pečení nebylo možné. Je tam jen vlastní program, který byste musel neustále na každé pečení nastavovat a více jak 60 minut pečení není možné nastavit. Tk jak u každé jiné pekárny musíte spustit znovu program pečení a postát si u pekárny. Můžete sem hodit odkaz, kde jste info získal? Děkuji
doplněno 22.10.12 15:43:Kolo - tak jste mě nalákal, že existuje pekárna( kterou doporučujete), že je možno přidávat na pečení po minutách a skutek utek ...ani mi neodpovíte.. Asi žádnou zkušenost nemáte, jen tak se vám chtělo psát ...
Tak to nevím.Asi máte nějakou špatnou nebo jiný typ.Těch Eta duplica bylo víc druhů.Já mám etu duplicu kde jsou programy pečení,kynutí,předehřev jiné věci a vše jde nastavit v minutách.Zeptejte se pana Reise,z Tlučné u Plzně.Dělá do nich programy.Tel.má 608361678
V mé etě duplice mám mám pečení až 240minut.Nastavitelné po minutě.Dále nastavení doby hnětení taky v minutách aj.
No dobře "kolo", já se nepřu. Proto se ptám, zda tu pekárnu také někdo má. Jsem v důchodu, přišla jsem z krámu uchozená, tak teď odpočinu a pak se půjdu věnovat čtení o pekárně. Zatím jsem ráda za informace. - pt
Sice nemám tuto pekárnu, abych přispěl konkrétní zkušeností do pléna, nicméně pokud si o pekárnách a receptech chcete něco přečíst, pak doporučuji Dáma.cz
"dericcaster", jdu si to přečíst, díky. - pt
doplněno 21.10.12 19:24:"dericcasters", našla jsem dobré hodnocení: domacipekarny.dama.cz/...
Dejavu, moc děkuju za odkaz. Tak už jsem klidnější, že mám dobrou věc a pomocníka. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.