Nejste přihlášen/a.
zdravím všechny,
mám nokia N70 a nefungují v telefonu mms - příjem a odeslání,
telefon u operátora je nastaven , nechal jsem si poslat
konfigurační sms od operátora a stálenic.
nevíte někdo , co s tím?
díky
nejde konf. sms? musite nastavit rucne bud s tim zajdete na prodejnu nebo na strankach operatora najdete navod (dle toho jakeho mate u t-mobile to treba je, kyztak mohu dat odkaz jestli mate t-mobile )
tedy je O2
jde tam kliknout na manualni nastaveni a dle toho najdete svuj mobil a nastavite manualne
tady t-mobile
tady date vstoupit jednoorazove dojde vam heslo v sms to tam zadate a vlevo kliknete na služby zase vlevo vam vyjede sloupecek tech sluzeb a tam date MMS jeslti vam ta konfig. zprava nejde tak kliknete ruzove nastaveni a uplne dole pod souvisejici odkazy je Manualni nastaveni...atd... na to kliknete no a dale uz vas to navede zkusim dat odkaz na to man. nastaveni ale nevim jeslti to pujde jeslti to neni jen po tom jednoraz. prihlaseni
Vodafone
DÍKY ZA ODPOVĚD,
tak mi přišla stejná konfigurační sms jako včera , co mi ji posílal operátor, ale výsledek je stejnej,
nefunguje
Jaký operátor?
doplněno 25.03.12 19:21:Tady poradte.cz/... se něco podobného řešilo, jsou tam i parametry nastavení příjmu MMS. Zkontrolujte podle toho jestli to máte v telefonu správně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.