Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefungují mms

Od: rasoni* odpovědí: 10 změna:

zdravím všechny,

mám nokia N70 a nefungují v telefonu mms - příjem a odeslání,

telefon u operátora je nastaven , nechal jsem si poslat

konfigurační sms od operátora a stálenic.

nevíte někdo , co s tím?

díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lindaf*
hodnocení

2x

nejde konf. sms? musite nastavit rucne bud s tim zajdete na prodejnu nebo na strankach operatora najdete navod (dle toho jakeho mate u t-mobile to treba je, kyztak mohu dat odkaz jestli mate t-mobile ;) )

doplněno 25.03.12 19:25:

tedy je O2

o2.cz/...

jde tam kliknout na manualni nastaveni a dle toho najdete svuj mobil a nastavite manualne

tady t-mobile

t-mobile.cz/...

tady date vstoupit jednoorazove dojde vam heslo v sms to tam zadate a vlevo kliknete na služby zase vlevo vam vyjede sloupecek tech sluzeb a tam date MMS jeslti vam ta konfig. zprava nejde tak kliknete ruzove nastaveni a uplne dole pod souvisejici odkazy je Manualni nastaveni...atd... na to kliknete no a dale uz vas to navede zkusim dat odkaz na to man. nastaveni ale nevim jeslti to pujde jeslti to neni jen po tom jednoraz. prihlaseni

t-mobile.cz/...

Vodafone

pece.vodafone.cz/...

lindaf*
tak bud eu vas tento odkaz t-mobile.cz/... sidential/telefony/podpora-telefonu/konfigurator/manualni-nastaveni-telefonu
rasoni*
hodnocení

DÍKY ZA ODPOVĚD,

tak mi přišla stejná konfigurační sms jako včera , co mi ji posílal operátor, ale výsledek je stejnej,

nefunguje :(

lindaf*

musite to manualne nastavit je to v tom odkazu MANUALNE teda vzit do ruky telefon no najit to tam...

hodnocení

2x

Jaký operátor?

doplněno 25.03.12 19:21:

Tady poradte.cz/... se něco podobného řešilo, jsou tam i parametry nastavení příjmu MMS. Zkontrolujte podle toho jestli to máte v telefonu správně.

rasoni*
hodnocení

jo , mám t.mobile

lindaf*

jo jo to byla zrovna moje otazka :D

lindaf*

manualni nastaveni vam muze nadiktovat i s

clovek na infolince kdyz si zavolate ze vam tyhle konfig. smsm nejdou tak vam tam nadiktuji manualni nastaveni ;)

hodnocení

1x

Nevím jak je to u Nokie ale u Samsungu s androidem musíš mít zapnuté datové pakety-tzn.aby ti šel internet,potom lze odeslat MMS i přijímat

hop®

Dobrá poznámka, MMS chodí protokolem GPRS, pokud je zakázán tak je problém! *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]