Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MMS stale nejdou

Od: lindaf* odpovědí: 13 změna:

Dobry den, mam htc wildfire S a stale mi nejdou mms... uz mam i aktivovanou 3G dit a vse a stale nejdou otevrit ... co uz sakris s tim? dekuji za kazdou radu...

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepino82*
hodnocení

0x

a mate telefon nastavený na příjem mms?

hodnocení

0x
ahoj :) me vzdycky pomohlo zavolat na linku operátora ;) mají tam konfiguracni sms pro většinu telefonů,ktera ti vše nastaví :)
lindaf*
hodnocení

no tu konfig. smsm uz jsem si nechavala posilat 4x nebo 5x a ani jednou nedorazila... dneska mi manualne nastavovali telefon v prodejne no ale stale mi to nejde... :(

hodnocení

0x

Překontrolujte si nastavení, jestli se v té prodejně někde nesekli

Nastavení MMS

Název nastavení

MMS TMCZ

Domovská stránka

http://mms

adresa APN

mms.t-mobile.cz

IP adresa

010.000.000.010

Jméno uživatele

mms

Heslo

mms

Datový nosič

GPRS

Port (pouze u telefonů s verzí WAP/MMS 2.0)

80

doplněno 16.03.12 19:07:

A to vám to v té prodejně nastavili a nashledanou? Ani nezkontrolovali jestli to funguje? *sok* No tomu se teda říká "služba zákazníkům"

lindaf*
hodnocení

no ono to nebylo ani jak zkusit...ale zitra tam jdu znovu ja jsem totzi byla v t-mobile a tam mi rekli nejdrive ze to vubec nejde nastavit no ale v obchode kde jsem telefon sehnala mi to normalne nastavili...a ty hodnoty mam tak jak maji byt...nevim co s tim je... musim to ale nejak vyresit... jinak dekuji moc za rady :)

A máte vůbec u T-Mobilu MMSky aktivované?

lindaf*
hodnocení

ano mam... kartu mam dokonce uz asi deset let... a mmsky normalne aktivovane mam... :)

Tak to ano, já jsem myslel, že vám to nastavovali v T-mobilu. A tam by neměl snad být problém poslat z internetu zdarma mms.

Ale, že vám řekli, že to nejde a přitom ten telefon prodávají i ho mají v konfigurátoru, no nevím co si o tom myslet *sok*

lindaf*
hodnocení

no ja ho mam z jednoho obchodu a v t-mobile tvrdili, ze mi to nejde nastavit ze je z ciziny a neni delany pro CR...no ale zasla jsem tam s tim do toho obchodu kde jsem ho koupila) no a nastavli mi 3G sit a i WAP jenze ty mms furt nejdou...ani poilat ani prijimat...

robin1*

Mně taky nešly a nešly až mi někdo poradil zdánlivou blbost která ale pomohla, zkuste z toho telefonu nejdřív MMS poslat a pak by to mělo jít aspoň mně to pomohlo:)

lindaf*
hodnocení

to uz jsem take zkousela :D nezabira to no... uvidim jak zitra,,, jinak nevim jak to vyresim...

No jo, s tím "šedým" dovozem je někdy problém. Spíš si ale myslím, že se s tím nechtěli zabývat, když to není z oficiálního dovozu a možná to ani nemá originál softwér. A ne že to nejde nastavit.

petapeta*
hodnocení

0x

Našel jsem tento návod na nastavení

MMS stale nejdou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]