Nejste přihlášen/a.
Prosim o radu:
Mam televizor 37 LG6000 scarlet
Mam PS3 (playstation 3)
Problem: Potrebuji dostat zvukovou stopu z PS3 do sluchatek. PS3 ma pouze digitalni opticky vystup, televizor ma take pouze digitalni opticky vystup (televize nema vystup cinch, jack aj). Jeste jsem prisel na zaklade diskuzi na to, ze je mozne z televize dostat zvuk pres scart. Zakoupil jsem tedy redukci ze scart na 2x cinch (moznost prepnout tok signalu IN a OUT). Hura, zvuk z televize opravdu jde, ale bohuzel jde pouze zvuk, ktery do televizoru jde z anteny. Prepnu televizor na HDMI (kam mam pripojen PS3, nebo popr. i settop box) a z toho scartu jde porat ten zvuk z te anteny (pricemz na televizi bezi uplne jiny obraz a zvuk). Mate nekdo s timto zkusenost? Jestli vubec je mozne nejak tu televizi nastavit, aby ze scart nesel jen zvuk co je na antene, ale i zvuk, ktery jde pres hdmi do televize (napr. ten ps3 nebo settop box)?
Diky moc
Honza
Zdravim, diky za info, ale to co jste mi poslal je navod, jak dostat zvuk do TV jestli se nepletu?(a to jinak nez pres HDMI nebo optickym digitalnim kabelem nejde).Takze pripojeni do televize je pres hdmi a ja mam problem pak z te televize dostat ten zvuk. Tim scartem (coz je jedina moznost) mi ven leze zvuk, ktery jde do televize pres antenu. Takze hraju hru na ps3, zvuk z televiznich reproduktoru jde OK (ten zvuk k te hre), ale z toho scartu z televize hraje v te same chvili uplne jiny zvuk = zmineny signal z anteny:/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.