Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zastřihovač vousů - doporučíte?

Od: hop® odpovědí: 2 změna:

Zdravím, dnes mi při předvánočním úklidu mého xichtíku dosloužil zastřihovač vousů na můj "Krakonošovský" plnovous. Koukal jsem na nějaké starší místní odkazy, ale nějak mne to úplně neuspokojilo. *nevi*

Vznáším tedy dotaz, doufám jednoznačný: máte, prosím, někdo osobní dobrou zkušenost s nějakým konkrétním zastřihovačem, který by se dal někde koupit (kamenný obchod v Praze nebo e-shop) a opravdu funguje a chvíli mi vydrží? Cenově orientačně v kategorii do 2000,-Kč, a nechci, aby po osmi použitích - tedy přibližně po dvou letech záruky - byl na vyhození! *hej*

Ještě upřesním, že s nákupem nespěchám, další použití plánuji až na příští rok. Předem díky za rozumné tipy a odkazy! *palec*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
hodnocení

0x

Plnovous "divoký"

Jelikož mám plnovous divoký, jak jsem již označil v anketě, tak zastřihovač používám velmi sporadicky, je to ETA, jinak si stříhám vous nůžkami na papír. ;)

hodnocení

0x

Plnovous pečlivě upravovaný

nechci se opakovat, koukni na můj příspěvek na poradte.cz/...

pokud stříháš 4 x za rok, škoda kupovat drahé věci, investice se nevrátí...

jen pozor na otevřený oheň při zapalování fajfky, Krakonošu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]