Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vybrat zastřihovač vousů?

Od: slavia* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtěla bych poradit při výběru se zastřihovačem vousů pro tzv. nekolikadenní strniště. Je to dárek a bojím se, abych nevybrala špatně při celkem velké nabídce na trhu. Máte někdo dobrou zkušenost a poradíte mi? Předem děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hlavně nekupujte v žádným supermarketu nebo diskontu. Jedině v prodejně Elektro a značku která vám určitě něco říká. Hlavně nekupujte nic pod 500 jako je tady zbozi.cz/... . Možná Braun.

hodnocení

0x

Já nosím plnovous dobrých 36 let, z toho možná polovičku těch let ho upravuji zastřihávačem vlasů, který má nástavce myslím asi 4 velikosti, stejně používáme jen ty dvě prostřední, jednu na skrácení vousů, druhou nastaví při mém stříhání moje víla, když mně těch pár vlasů přeroste snesitelnou a koukatelnou délku.*smich* Zastřihavačem se bez nástavců dá celkem přesně a pohodlně zastříhnout i knír, nebo vousy nebo co to pod nosem chlapi nosí. Používám to tak dvakrát do měsíce pod nosem, nerad koušu i do fousů, bradu krátím tak jednou za měsíc, nebo při nějaké kulturnější příležitosti.
... a teď to hlavní, je to výrobek Tesla, HTC 7, koupil jsem ho v obchodě s elektrospotřebiči, stál 200,- slovy dvě stovky, a když jsem chtěl záruční list, řekli, že když se to pokazí, ať donesu bloček, že jsem to koupil u nich a že mi to vymění kus za kus. Tenkrát jsem si v duchu říkal, vem čert dvě stovky, pokazí se zahodím... zatím nebylo třeba... snacha je kadeřnice, používá různé druhy profi strojků, proto různé, že mnoho i značkových už jí odešlo...
tak to jsou moje zkušenosti, ne všechno drahé je dobré a ne všechno laciné je zlé...já jsem konzervatívnější, beru osvědčené a jednoduché věci.
Třeba uvážit, jak často ten zastřihavač bude používat a jaké funkce musí mít, jednoduchý strojek se samostatnými nástavci se lépe udržuje a čistí než vymyslená mašina se speciálními posuvnými nastaveními a dalšími vymoženostmi... jednou dvakrát za týden na pár minut zkracování toho strniště vydrží běžet i neznačkový, za pár šupů.
Otázka je, jak dlouho vydrží partnerka toho neoholeného a hlavně její citlivá pleť dotyky toho strniště...*hi*

vanilka81*
hodnocení

0x

Dobrý den,

vloni jsem příteli zastřihovač kupovala a jelikož má rád styl několikadenní strniště, tak jsem vybrala takový zastřihovač, kde lze libovolně nastavit délku vousů. Tedy jsem vynechala ty zastřihovače, které měli jen 3 základní polohy délky vousů a vybrala takový, kde si člověk určí sám délku. Musím říci, že jsem se docela nahledala, ale naštěstí na internetu lze najít všechno.

pajina

Dobrý den,

můžu se zeptat jaký jste vybrala? Přítel potřebuje udržovat délku 3 dny neoholeného chlapa.

Předem děkuju

Pájina

hodnocení

0x

já mám od miláčka koupený "babyliss"for man opravdu to není :D pro ženský a jsem spokojen. Oholení za 2 minuty do výšky 1MM.

doplněno 03.10.10 17:25:

alza.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]