Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych poradit při výběru se zastřihovačem vousů pro tzv. nekolikadenní strniště. Je to dárek a bojím se, abych nevybrala špatně při celkem velké nabídce na trhu. Máte někdo dobrou zkušenost a poradíte mi? Předem děkuji
Hlavně nekupujte v žádným supermarketu nebo diskontu. Jedině v prodejně Elektro a značku která vám určitě něco říká. Hlavně nekupujte nic pod 500 jako je tady zbozi.cz/... . Možná Braun.
Já nosím plnovous dobrých 36 let, z toho možná polovičku těch let ho upravuji zastřihávačem vlasů, který má nástavce myslím asi 4 velikosti, stejně používáme jen ty dvě prostřední, jednu na skrácení vousů, druhou nastaví při mém stříhání moje víla, když mně těch pár vlasů přeroste snesitelnou a koukatelnou délku. Zastřihavačem se bez nástavců dá celkem přesně a pohodlně zastříhnout i knír, nebo vousy nebo co to pod nosem chlapi nosí. Používám to tak dvakrát do měsíce pod nosem, nerad koušu i do fousů, bradu krátím tak jednou za měsíc, nebo při nějaké kulturnější příležitosti.
... a teď to hlavní, je to výrobek Tesla, HTC 7, koupil jsem ho v obchodě s elektrospotřebiči, stál 200,- slovy dvě stovky, a když jsem chtěl záruční list, řekli, že když se to pokazí, ať donesu bloček, že jsem to koupil u nich a že mi to vymění kus za kus. Tenkrát jsem si v duchu říkal, vem čert dvě stovky, pokazí se zahodím... zatím nebylo třeba... snacha je kadeřnice, používá různé druhy profi strojků, proto různé, že mnoho i značkových už jí odešlo...
tak to jsou moje zkušenosti, ne všechno drahé je dobré a ne všechno laciné je zlé...já jsem konzervatívnější, beru osvědčené a jednoduché věci.
Třeba uvážit, jak často ten zastřihavač bude používat a jaké funkce musí mít, jednoduchý strojek se samostatnými nástavci se lépe udržuje a čistí než vymyslená mašina se speciálními posuvnými nastaveními a dalšími vymoženostmi... jednou dvakrát za týden na pár minut zkracování toho strniště vydrží běžet i neznačkový, za pár šupů.
Otázka je, jak dlouho vydrží partnerka toho neoholeného a hlavně její citlivá pleť dotyky toho strniště...
Dobrý den,
vloni jsem příteli zastřihovač kupovala a jelikož má rád styl několikadenní strniště, tak jsem vybrala takový zastřihovač, kde lze libovolně nastavit délku vousů. Tedy jsem vynechala ty zastřihovače, které měli jen 3 základní polohy délky vousů a vybrala takový, kde si člověk určí sám délku. Musím říci, že jsem se docela nahledala, ale naštěstí na internetu lze najít všechno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.